Bedrijfscatering Hutten Bedrijfscateraar 26

Bijdragen aan vitaliteit van medewerkers

De eerste medewerkers kwamen in juli 2016 naar het nieuwe hoofdkantoor. Vroon voorziet haar werknemers van een optimale basis als het gaat om recreatieve en restauratieve faciliteiten. Vroon subsidieert een deel van de catering voor zijn werknemers.

“Wij wilden een centrale plek creëren waar onze medewerkers en gasten in alle rust kunnen vergaderen, maar ook kunnen genieten van een heerlijk ontbijt of smaakvolle lunch", zegt facilitair manager Bart van Doorn. Bij Vroon voert Hutten een totaalconcept waarin ontbijt, lunch en gastvrijheid centraal staan.

Vrijheid

Als cateraar kregen we alle culinaire vrijheid van de opdrachtgever. “De dag begint hier met een gezamenlijk ontbijt. Als het maar vers en gezond is", stelt chef-kok en locatieverantwoordelijke Monique van Bavel. “Dat is voor het cateringteam heerlijk werken. Vroon legt ons geen restricties op, we bepalen elke dag zelf wat er op het menu staat. Zo ontstaat er een soort van vakantiegevoel bij het personeel. Ze mogen pakken wat ze willen en dat gebeurt dan ook. Wij bieden bijvoorbeeld ook 'halve' broodjes aan."

Internationale keuken

Gezien het internationale karakter van Vroon, is het van belang om op de juiste wijze in te springen op de wensen en behoeften van de lunchgast. Vandaar dat er elke dag een andere, internationale keuken op het menu staat. Van Polen tot en van Italië tot Griekenland. “Elke dag stellen wij een andere keuken centraal. Variatie is erg belangrijk." En Vroon zelf? Die constateren dat zij voor hun medewerkers en gasten de juiste keuze hebben gemaakt. “Ons personeel is erg te spreken over het gezonde en vitale aanbod van Hutten, de gastvrije medewerkers en de huiselijkheid die het restaurant uitademt. Een bevestiging van dat wij met Hutten de juiste keuze maakten en dat zij een pasklaar antwoord gaven op onze behoeften", zegt Van Doorn.

Impressie

Contact

0413 366 633

Mail ons

Kom langs