gastvrijheid openingspagina

Verwachtingen overtreffen

In uw bedrijfsrestaurant draait alles om tevreden medewerkers en gasten. Daarom hebben we continu aandacht voor hun beleving. Door het inzetten van een assortiment dat aansluit op de behoeften van uw medewerkers, de juiste communicatie- en presentatiemiddelen en onze gastvrije samenwerkers. 

Het blijven verrassen van onze gasten is een van onze speerpunten. Bij het samenstellen van het assortiment betrekken we chefs uit onze innovatieve keuken en onze eigen concept- en productontwikkelaars. Onze producten zijn daardoor onderscheidend en sluiten aan op de laatste ontwikkelingen in de foodbranche. Andere voorbeelden waarmee we verrassend zijn, zijn onze pop-upconcepten, travelling concepts en themaweken.

We meten de beleving van de gast regelmatig met het online Gasttevredenheidsonderzoek. Dat richt zich op vijf pijlers. Deze zijn afgeleid van de zeven G’s die zijn ontwikkeld door FoodService Instituut Nederland. Naast de hiervoor genoemde vijf G’s zijn dat Goed verhaal en Geweten. In ons onderzoek focussen we ons op de vijf belangrijkste thema's waar onze samenwerkers op locatie direct invloed op kunnen hebben. De uitkomsten uit ons onderzoek geven ons de informatie om interventies te doen, uiteraard in afstemming met u. Zo tillen we de gastbeleving steeds naar een hoger niveau.

Heel graag horen we de mening van uw medewerkers over onze dienstverlening. Hierin zijn we proactief, we meten de gasttevredenheid op verschillende momenten en manieren. Vervolgens gaan we over tot actie. We doen interventies, meten opnieuw. Zo blijven we werken aan een optimale gastbeleving.

Gasttevredenheidsdoelstellingen

20180625 Vanderlande Miriam van Els Photography 22

Bouwen aan gastvrijheid

Medewerkers, gasten, klanten en leveranciers, u heeft dagelijks verschillende mensen over de vloer. Iedereen die bij u naar binnen stapt, heeft bewust of onbewust een oordeel over uw organisatie. Ze toetsen of het beeld dat zij van uw onderneming hadden klopt met wat ze ervaren. En of ze zich oprecht welkom voelen. Heeft u wel eens stilgestaan bij de gastvrijheid van uw organisatie? Heeft u op de juiste manier de vertaalslag gemaakt van uw missie, visie en kernwaarden? Komen ze goed tot uiting in de ‘film’ die gasten en medewerkers dagelijks maken? Beleven en ervaren zij de gastvrijheid zoals u dat bedoelt? Gastvrijheidsarchitectuur wil bouwen aan gastvrijheid, gekoppeld aan wie u als bedrijf bent en wat u wil uitstralen. Om die film van ervaringen echt kloppend te krijgen, inventariseren we de reis door het pand van medewerkers en gasten, van binnenkomst tot vertrek. Missie, visie, cultuur, waarden en boodschappen worden vertaald in alles wat de gast en medewerker voelt, ziet, ruikt, proeft en hoort. Mensen voelen wanneer het klopt en dát gevoel willen wij overbrengen op gasten en medewerkers.

Download het boek Gastvrijheidsarchitectuur
Contact

088 706 1200

Mail ons

Kom langs