Bedrijfscatering Hutten Bedrijfscateraar Klantcases VanDerLande 8

Vitale keuzes maken in het bedrijfsrestaurant

Vanderlande is voor Hutten een speciale partner. Vanderlande is wereldmarktleider in efficiënte logistieke procesautomatisering op luchthavens en voor pakketdiensten. De onderneming is tevens een toonaangevende leverancier van deze procesautomatisering voor distributiecentra en was meer dan twintig jaar geleden het eerste bedrijfsrestaurant waar Hutten de restauratieve diensten verzorgde. Momenteel ontvangt Vanderlande dagelijks gemiddeld 800 (internationale) gasten in het onlangs geheel gerenoveerde bedrijfsrestaurant. De voertaal op de campus is Engels.

Eigentijdse food concepten

Door de internationale werkzaamheden van Vanderlande is het cruciaal op alle fronten partners te hebben die met de tijd meegaan en meedenken. Voor de catering betekent dat creativiteit en eigentijdse foodconcepten die aansluiten op de behoeften van de mondiale lunchgast. Als huiscateraar springen wij op die behoefte in door dagelijks een ruim en vers assortiment te serveren met veel aandacht voor gerechten uit de hele wereld, zoals rendang, thaise curry, boerenkool met worst, lasagne en goulash. We bieden lunchgasten verschillende warme snacks aan met een internationale signatuur zoals corn dog, tataki, noodles en gamba's. Hutten is niet alleen actief in het bedrijfsrestaurant, met hoogstaande diners en catering voor jubilarissen zijn wij ook van betekenis voor Vanderlande. Bij Vanderlande is vitaliteit een belangrijk thema. Momenteel wordt een vitaliteitsprogramma uitgerold in het restaurant, waarbij lunchgasten per product informatie krijgen over de gezondheidswaarde ervan en hoe het past in hun voedingspatroon en leefstijl.

Infomeren en inspireren

De oppervlakte van het restaurant bedraagt na de verbouwing 2.000 vierkante meter. Samen met Vanderlande kijkt Hutten voortdurend hoe we kunnen toevoegen en hoe wij hun medewerkers nog beter kunnen informeren en inspireren. We helpen de medewerkers om elke dag een gezonde keuze te maken in het bedrijfsrestaurant. Onze samenwerkers geven voorlichting over de producten en drie koks bereiden alles zelf op de locatie. Gasten gaan op culinaire reis, ook door ze zelf mee te nemen in het kookproces. In het restaurant is bijvoorbeeld een 'smoker' beschikbaar, waarmee gasten het vlees voor pulled pork kunnen garen en roken.

Impressie

Contact

0413 366 633

Mail ons

Kom langs