Dols Fotografie IMG 1647

Mensen stimuleren tot ontmoeting op campus Brightlands

Dit kloppende hart van de campus verrees na twee jaar bouwen op de plek van het oude restaurant. Het is de plek om te ontspannen en te ontmoeten op het campusterrein. In verschillende foodoutlets die Hutten er exploiteert kunnen bezoekers genieten van verse producten.

“Hutten en Brightlands vinden elkaar op kwaliteit. We zetten twee jaar geleden in op het beter faciliteren van de partners op de campus. Er is een bijzonder gebouw gerealiseerd. De kwaliteit die Hutten ons brengt, sluit daarbij aan. Het is een echte match. Zo bieden we met diverse outlets en een banquetingconcept een breed assortiment op elk moment voor elke doelgroep."

Wisselend assortiment

Voor een dergelijke samenwerking moet je je intensief inleven in de visie van een opdrachtgever. Die moet je heel goed begrijpen. En wie is die bezoeker op wie je die visie overbrengt? Dit alles moet je doorvertalen naar de weg die de gast vervolgens aflegt. Voor Brightlands vertaalde deze weg zich in een aantal foodoutlets. In het bedrijfsrestaurant Fields genieten gasten van een wisselend assortiment van verse, huisgemaakte gerechten die dagelijks bereid worden door een selected chef en zijn team.

Outlets

Mill's is de luxe espressobar waar professionele barista's cappuccino creëren. Fields of Gold is het à la carte restaurant dat 125 dagen per jaar geopend is voor lunch en gezellige borrels. Het vierde concept is het banquetingconcept 'Crossing Campus' met verschillende arrangementen, breaks en andere services om elk event op de campus te faciliteren.

Impressie

Contact

0413 366 633

Mail ons

Kom langs