De Guijt presenteert nieuwe website!


Op 25 juli 2016

Ja, weer een momentje van trots! Ons huislabel De Guijt is digitaal in een nieuw jasje gestoken. De nieuwe website ziet er strak uit en geeft nóg beter en overzichtelijker aan waar De Guijt voor staat.

Hutten Blog foto

Zeven jaar geleden lanceerden we ons eigen label De Guijt. Onder het motto 'Wat vandaag goed is, kan morgen beter', hebben we vanaf de eerste dag niet stilgezeten. Hutten geloofde dat het anders kon en anders moest. Na jaren van onderzoek, analyse en concrete inzet zijn we gekomen tot een heel breed productassortiment. We werkten mee aan onderzoeken naar de voedingswaarde van de producten, speurden de regio af naar nieuwe helden en breidden zo het assortiment namelijk flink uit. We ontwikkelden recepturen met minder suiker en zout en betere vetten en namen een bakkerij over. Inmiddels doet De Guijt het goed op festivals en zijn er diverse producten al in de retail of foodservice verkrijgbaar. Erg trots zijn we op het resultaat, de doelstelling waarmee we gestart zijn is nog sterk van kracht; alles wat vandaag goed is, kan morgen beter. Op de compleet nieuwe website van De Guijt nemen we je graag mee in dit verhaal. Volg onze uitbreiding naar meerdere afhaallocaties en ontwikkeling van het merk!

Transparantie
Hutten heeft vanuit haar visie als foodautoriteit de wil om voeding lekkerder en gezonder te maken een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid. We willen er met zijn allen voor zorgen dat de wereld levensvatbaar blijft. Dat doen we door te innoveren voor een betere voedselkeuze binnen een betere context. De Guijt is opgericht om de maatschappelijke problemen rondom voeding aan te pakken. Transparantie, een beter leven voor dieren, gezond bezig zijn en bewust omgaan met de omgeving en je lichaam zijn hierin de belangrijkste pijlers. Behoud van vruchtbare bodems. Hoofdzakelijk lokaal gesourcet met enorm weinig foodmiles. Behoud van vitamines en mineralen. Aanzienlijk beter leven voor dieren. Bereid in eigen keuken. Heldere herkomst van producten. Eerlijke leveranciers en producenten. Geen kunstmatige kleur- geur en smaakstoffen. Dat is waar we met De Guijt voor blijven gaan!

Helden
De Guijt vertelt jou een eerlijk verhaal: de weg die onze producten van onze 35 telers en boeren van De Guijt hebben afgelegd, zijn bij ons volledig in beeld. Wij noemen ze niet voor niets de 'Helden' van De Guijt. We gaan helemaal terug in de keten om de juiste leveranciers aan ons te binden. We willen weten van welke runderen ons vlees komt en waar en wanneer onze tomaten en komkommers zijn geplukt. Een product van grond tot mond volgen, noemen wij dat. We streven daarnaast naar zo min mogelijk foodmiles per product: maximaal 500 kilometer van producent tot consument.

Bakkerij
Een van onze paradepaardjes is onze zorgbakkerij, die biologisch gecertificeerd is. In onze bakkerij werken voornamelijk dove en slechthorende cliënten van Koninklijke Kentalis die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. In de bakkerij worden de heerlijkste koeken, muffins, appelflappen, brownies en eierkoeken voor De Guijt gemaakt. Uiteraard voldoen al deze bakkersproducten aan de waarden en normen waar De Guijt voor staat!

Wil jij weten wat De Guijt voor jou kan betekenen? Neem dan vooral een kijkje op onze nieuwe website!

Wil je meer informatie, inspiratie, heb je vragen of interesse over De Guijt, neem dan gerust contact met me op: eric.habraken@hutten.eu of LinkedIn. Telefoonnummer: 06-11 888 583.

 • schets visual DeGuijt gewas wolken kleur
 • Wand 2x2
 • Koek De Guijt 5
 • 20160418 Hutten Bakker 3548 website
 • De Guijt Logo 2015 voor witte achtergrond
 • Groente fruit overzicht liggend De Guijt sfeer 3
 • 20150903 Hutten Opening Bakkerlij 5873
 • De Guijt tas producten sfeer
 • Aardbeien Gemert 9
 • Blog post cirkels met uitleg
 • MG 1383
 • 26. Den Eelder 149
 • MG 1431
 • Vlees Pennings

Hutten introduceert We Colombian Coffee
De Verspillingsfabriek genomineerd voor WSD Innovatieaward
‘Barstensvol’ te koop bij supermarktketen EMTÉ
Volg ons verhaal via:


Contact

0413 366 633

Mail ons

Kom langs