Hutten en MECC continueren samenwerking met vier jaar


Op 24 april 2017

Hutten en MECC Maastricht hebben hun samenwerkingsovereenkomst met vier jaar verlengd. Het afgelopen jaar waren we al verantwoordelijk voor een deel van de culinaire invulling van meerdere events in het congres- en beurscentrum in Maastricht, zoals Jumping Indoor Maastricht en meerdaagse nationale en internationale congressen en bijeenkomsten.

Hutten Blog foto

Hutten is vooruitstrevend op het gebied van sociale en culinaire innovatie. “Met Hutten continueert MECC een duurzaam dienstverleningsconcept waarin innovatie, culinair vakmanschap en creativiteit centraal staan," zegt Marc Bollen, manager sales van Hutten. “Onze samenwerkers hebben het afgelopen jaar ook kunnen laten zien wat onze gastvrijheid betekent. Dat resulteerde in een zeer prettige samenwerking, waarbij het gezamenlijk de intentie is om te groeien, daarvoor zien het MECC en Hutten beiden mogelijkheden."

MECC
MECC Maastricht is gespecialiseerd in het organiseren van (inter)nationale congressen, beurzen en evenementen. In 2015 werd MECC uitgeroepen tot beste congreslocatie van Nederland. MECC is jaarlijks gastheer van onder meer kunstbeurs TEFAF en Jumping Indoor Maastricht.

Benieuwd wat wij als totaalorganisator voor jou kunnen betekenen? Neem dan eens contact op met Marc Bollen: marc.bollen@hutten.eu.


St. Jan: tien jaar topevents in monumentaal pand
Orangerie en Theater aan de Parade zijn van betekenis voor elkaar
Hutten feliciteert vijftigjarig Evoluon
Volg ons verhaal via:


Contact

0413 366 633

Mail ons

Kom langs