Noord-Brabant voorgedragen als Europese regio van gastronomie in 2018


Op 17 maart 2016

Noord-Brabant wordt in 2018 de Europese regio van de gastronomie. Dit werd donderdag bekendgemaakt tijdens de presentatie in het provinciehuis in Den Bosch. Hutten was als partner van AgriFood Capital nauw betrokken bij de presentatie. Burgemeester Ton Rombouts van Den Bosch presenteerde het zogeheten bidbook aan de jury, die duidelijk onder de indruk was. In zijn toespraak noemde Rombouts onder meer De Verspillingsfabriek in Veghel als belangrijk duurzaam initiatief op het gebied van voedselinnovatie.

Hutten Blog foto

In 2020 wil Noordoost-Brabant uiteindelijk de topregio in agrifood zijn. Een regio met internationale allure, nationale aantrekkingskracht en lokale samenwerkingsvormen. De titel 'Europese regio van de gastronomie' zal zeker bijdragen aan het behalen van deze doelstelling.

Op donderdagavond 17 maart 2016 lichten Bob Hutten, Anne-Marie Spierings en Robert van Beckhoven de kandidatuur voor de Europese Regio van de Gastronomie 2018 toe in het programma Van Liempt Live (RTL 7 om 22.00 uur) en zal het onderwerp breder worden getrokken naar Brabant als dé foodregio.Samenwerking voedingenkankerinfo.nl en Hutten
Hoe we 365 dagen diervriendelijk willen zijn
Bob Hutten kan als gamechanger bij Food100 foodgeneraties verbinden
Volg ons verhaal via:


Contact

088 706 1200

Mail ons

Kom langs