Proeven, ruiken, zien en voelen bij De Ideeëntuin


Op 19 maart 2014

Gisteren vormde de ambachtelijke keuken van Hutten in Veghel weer het decor voor de Ideeëntuin. Met bijna 200 bezoekers was het de best bezochte Ideeëntuin tot nu toe. Bij de 23 verschillende proeftafels konden bezoekers vernieuwende ontwikkelingen ontdekken en inspiratie opdoen in zowel food als non-food.

Hutten Blog foto

De bezoekers maakten deze keer onder andere kennis met de vernieuwde vergaderarrangementen van Stadsschouwburg en De Vereeniging in Nijmegen, het vernieuwde lunchconcept voor bedrijfscatering en de nieuwe dinerkaart en inspiratieboeken voor partycatering. Het duurzaam huislabel De Guijt werd ook goed vertegenwoordigd; bezoekers maakten kennis met de nieuwe huisstijl, de De Guijt-norm werd toegelicht en de Volwaard-kip presenteerde zich als nieuwste Held van De Guijt. Daarnaast presenteerde de productpromoter van Hutten zichzelf op een originele manier en mocht ook het verrassende Broederkapel high tea-concept uiteraard niet ontbreken!

Graag bedanken we alle bezoekers en deelnemers voor de zeer waardevolle bijdrage! Wil je ook een keer bij de Ideeëntuin aanwezig zijn? Meld je aan via www.hutten.eu/152/ideentuin.

  • 20140318_Hutten_Ideentuin_0837.jpg
  • Ideeentuin_maart_14_toespraak_bob.jpg
  • Ideentuin_maart_14_De_Guijt.jpg

Hutten Ideeëntuin is een hit!
Veel sneak previews op de Hutten Ideeëntuin
Hutten Ideeëntuin bruist het najaar in
Volg ons verhaal via:


Contact

0413 366 633

Mail ons

Kom langs