Trend: zelf tappen tijdens het stappen


Door Annemarie Driessen op 30 juni 2017

Lang wachten op je biertje is een grote ergernis onder een groot aantal festivalgangers. De gemiddelde wachttijd bedraagt op sommige festivals maar liefst 12 minuten. Vervelend? Doe het lekker zelf!

Hutten Blog foto

Op verschillende plaatsen wordt er al volop geëxperimenteerd met zelfservice biertaps. In een bar in Londen ruilden ze de aantrekkelijke barvrouw een aantal maanden geleden in voor een zelfservice tap. Je betaalt nu contactloos en tapt binnen 60 seconden jouw eigen perfecte biertje. Ook op festivals vind je al tapmuren waar je zelf je eigen drankje tapt. Deze ontwikkeling is een logisch gevolg van de groeiende 'on demand' economie. Consumenten bepalen helemaal zelf wat, wanneer en hoe ze willen eten en drinken.

Feestje?
Wat denk jij? Is het einde van de barman nabij? Voorlopig schenken wij nog met veel plezier jouw drankje in. Organiseer jij binnenkort een binnen- of buitenfeestje en kun je wel wat hulp gebruiken bij de organisatie en styling? Of wil je gewoon de lekkerste barbecue ever? Kijk dan eens naar onze mogelijkheden, we helpen je graag.

Anne klein
Auteur: Annemarie DriessenAloha! Ons nieuwe zomermagazine is uit
​Huttens culinaire en eventinspiratie voor de feestdagen
Hoe organiseer je het beste een evenement?
Volg ons verhaal via:


Contact

0413 366 633

Mail ons

Kom langs