Wortel op het menu


Op 1 februari 2016

Wat kun je allemaal maken met wortel, nou wat eigenlijk niet? In januari hebben we de wortels van onze wortelhelden Liset en Wiliam Joosten gepromoot in onze (bedrijfs)restaurants en op onze daglocaties. Onze samenwerkers kregen een receptenboekje ter inspiratie en zijn zelf ook lekker los gegaan met eigen wortelcreaties. Van smoothie tot salade, van topping tot taart. Ze stoomden, grilden, roosterden en bakten en verrasten zo onze gasten met de meest smaakvolle gerechten.

Hutten Blog foto

Via diverse communicatiemiddelen maakten de gasten kennis met onze wortelhelden, leuke wortelfeitjes en lekkere recepten voor thuis. We kregen veel leuke reacties van de gasten en op ons sociale intranet Mijn Hutten posten onze samenwerkers hun foto's en deelden zo inspiratie met hun collega's. Ook voor jou vandaag een lekker wortelreceptje van onze chef Fong Lee Wong. Je vindt het recept hieronder.

In februari staat de sla van onze slaheld Adrie van den Einden uit Lienden in de spotlight, daarover later deze week meer!

  • 18115 10 Hutten HBC OverdeGrens Recept RED CABBAGE NL DEF OPM 2

Waarom je appels wel met peren moet vergelijken
Smaakwater lest de dorst en waarom water drinken sowieso goed voor je is
Hoe stel je een #powerrrrontbijt samen?
Volg ons verhaal via:


Contact

088 706 1200

Mail ons

Kom langs