Ziekenhuis Bernhoven genomineerd voor 'Gastvrijheidszorg Award 2016'


Door Renso van Nuland op 29 april 2016

Ziekenhuis Bernhoven in Uden is dit jaar genomineerd voor de 'Gastvrijheidszorg Award 2016'. In 2014 won Bernhoven deze prestigieuze titel. Een deskundige jury, onder leiding van Jenneke van Veen, heeft de vijf genomineerde ziekenhuizen zorgvuldig beoordeeld. Op 8 juni worden tijdens het Awardsdiner de winnaars bekend gemaakt. Samen met vier andere ziekenhuizen strijdt Bernhoven om de titel.

Hutten Blog foto

Vorig jaar mocht Bernhoven niet meedingen naar de gastvrijheidsaward, aangezien de winnaar van een jaar eerder uit wordt gesloten van deelname. Gastvrijheid neemt een steeds grotere plaats in binnen de zorgsector. Belangrijke onderdelen daarvan zijn gezond en lekker eten en genieten van een goede maaltijd in een prettige ambiance.

Bernhoven
Sinds drie jaar verzorgt Hutten al het eten en drinken in het Udense ziekenhuis. Charles Janssen, manager Care & Cure: "Wat we in Bernhoven doen, is uniek binnen de Nederlandse ziekenhuiswereld. Zo kunnen de patiënten dagelijks van de menukaart kiezen wat ze willen eten, wanneer, waar en met wie, zonder enige concessies te doen aan de kwaliteit van het product. Uitgangspunt is maximale flexibiliteit en kwaliteit en smakelijke, gezonde producten die bijdragen aan het welzijn van de patiënt. We zijn erg trots dat we weer zijn genomineerd en complimenten aan alle samenwerkers die hier dagelijks voor en achter de schermen een bijdrage aan leveren."

Oncologische hapjes
Recent is Hutten Care & Cure ook begonnen met het uitserveren van oncologische hapjes in Bernhoven. Hutten wil graag van betekenis zijn voor mensen met kanker. In Bernhoven zullen de gastvrouwen driemaal daags de hapjes uitserveren op de dagafdeling, waar patiënten herstellen van de zware chemokuren die zij ondergaan.

De andere genomineerden voor de gastvrijheidsaward zijn Albert Schweitzer Ziekenhuis locatie Dordwijk in Dordrecht, Isala in Zwolle, Reinier de Graaf Gasthuis in Delft en Westfriesgasthuis in Hoorn.

Renso
Auteur: Renso van NulandHutten verzorgt exploitatie Expertisecentrum Magentazorg
Samen van waarde zijn voor revalidanten van JacobKliniek
Bernhoven en Hutten verlengen samenwerking naar 2028
Volg ons verhaal via:


Contact

0413 366 633

Mail ons

Kom langs