20140912 Hutten Bernhoven 7071

Revalidatiekliniek

Welbevinden revalidant staat centraal

IMG 9864

Revalidatiecentra

Bij revalidatiecentra serveren we zowel cliënten als medewerkers een vers en gezond ontbijt, lunch en diner. Dit doen we met oprechte aandacht voor de gast. Onze chef-koks houden vanzelfsprekend rekening met diëten en speciale wensen. Uiteraard kunnen wij tussen de maaltijden door een lekkere kop koffie, kop thee of een verse vruchtensap serveren. Graag zelfs! Dit doen wij bijvoorbeeld al bij MagentaSint Jacob en bij zorghotel Recura.

Contact opnemen
beeld samantha

Gastvrijheidsbeleving

Gezonde voeding die bijdraagt aan het herstel van patiënten en revalidanten wordt nog waardevoller met een gastgerichte benadering. In de voor de revalidant vaak belastende behandeltrajecten willen wij dat hij of zij niets tekort komt. Wij zorgen ook goed voor bezoekers en gasten en creëren een prettige omgeving waarin alles bespreekbaar is en de gastvrijheidsbeleving naadloos aansluit op de wensen vaneen ieder. Door de gastgerichte aanpak van Care & Cure scoort ziekenhuis Bernhoven in Uden een 8,7 op gastvrijheid. 

Interesse voor uw locatie? Neem hier contact op
Saladebar Ottolenghi its all green

Persoonlijke voeding

Vanuit Hutten zijn we steeds meer bezig met het inspelen op de wensen en behoefte van het individu. Aan de hand van onderzoek en ervaring bieden wij maatwerk voor verschillende diëten en klachten van patiënten. Specifieke diëten worden vaak geadviseerd door een arts of diëtist om het herstel te bevorderen. Dat betekent dat gedurende een bepaalde periode, sommige producten liever wel of niet mag eten.

Er zijn diverse veelvoorkomende diëten en klachten. Maar wat betekent precies énergie-en eiwitrijk’,  wat mag wel en niet bij een lactosevrije dieet of wat is de beste voeding pre en post operatie. 

Wij willen van betekenis zijn met voeding die bijdraagt aan het herstel. We kiezen er daarom voor om producten zelf te bereiden op basis van verse, onbewerkte ingrediënten. Ook willen wij blijven inspireren wanneer de gast weer thuis komt. Kook een verantwoorde en gezonde maaltijd met onze recepten op PuurHutten. Op ons PuurHutten platform bieden wij recepten aan die passen bij specifieke klachten en/of diëten. 

Wilt u ook meer bijdragen aan een goede voedingstoestand van uw revalidanten, patiënten of bewoners? Neem contact op met onze diëtiste Samantha Janssen voor een vrijblijvend advies!

Referenties

Hier beleef je Hutten

Contact

088 706 1200

Mail ons

Kom langs