Care & Cure Hutten Ziekenhuiscatering Bernhoven

Ziekenhuis

Echte gastvrijheid, dat zie je, dat voel je, dat proef je

20180627 Hutten Princes Maxima Centrum 7820

Ziekenhuizen

Binnen ziekenhuizen is nog een hele wereld te winnen als het gaat om de invloed van het juiste aanbod aan vitale en gezonde voeding, leefstijlinterventies en de juiste service. Het is onze missie om het eten en drinken dat we onze gasten aanbieden gezonder en lekkerder te maken.

Het voedingsconcept voor patiënten, gasten en medewerkers van een ziekenhuis is bij Hutten in vertrouwde handen. We bieden keuzevrijheid, flexibiliteit, oprechte gastvrijheid en aandacht. Bij alle eetmomenten ligt de focus op een goede voedingstoestand. Voldoende aanbod van energie- en eiwitrijke voeding, aantrekkelijk gepresenteerd en aan te passen op de wensen en behoeften van de individuele patiënt. Het is belangrijk om een concept te baseren op betrouwbare en gegronde gegevens, ontwikkelingen en bronnen. Daarom werken we zoveel mogelijk vanuit de wetenschap, aangevuld met praktijkgerichte onderzoeken en persoonlijke ervaringen. Contact opnemen
bewerkt stretch width808 height606 crop x49y39 compression50

Persoonlijke aandacht in het Prinses Máxima Centrum

Na een halfjaar intensieve chemobehandelingen in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie en het AMC in Amsterdam is Felipe (4) weer thuis. Vanaf de dag dat de diagnose leukemie werd gesteld, hebben zijn ouders er alles aan gedaan om Felipe van de sondevoeding af te houden. “We hopen met ons verhaal andere ouders te inspireren om niet op te geven, maar te blijven zoeken naar mogelijkheden om je kind aan het eten te houden,” aldus zijn vader Klaas Betzema.

Lees meer

Hier beleef je Hutten

Contact

088 706 1200

Mail ons

Kom langs