20180627 Hutten Princes Maxima Centrum 7788

We passen onze voeding aan op de specifieke wensen, behoeften of ziekte van patiënten

20180627 Hutten Princes Maxima Centrum 7820

Patiëntenvoeding 

Met patiëntenvoeding dragen wij bij aan de kwaliteit van leven van patiënten. De wensen van de patiënt zijn voor ons leidend in het ultieme voedingsconcept. Van betekenis zijn op elk moment van de dag. Bij alle eetmomenten ligt de focus op een goede voedingstoestand. Voldoende aanbod van energie- en eiwitrijke voeding, aantrekkelijk gepresenteerd en aan te passen op de wensen en behoeften van de individuele patiënt. 

Als dienstverlener zijn we altijd op zoek naar een goede balans tussen gastvrijheid en de regie van de patiënt. Door patiënten zo veel mogelijk zelf keuzes te laten maken blijft het proces van eten en drinken een fysieke, mentale en sociale vaardigheid met als doel de zelfredzaamheid te bevorderen zowel voor, tijdens als na de opname.

We werken daarom zoveel mogelijk vanuit de wetenschap, aangevuld met praktijkgerichte onderzoeken en persoonlijke ervaringen. Bij de ontwikkeling van doelgroepenvoeding betrekken wij voedingswetenschappers, diëtisten en stichtingen als Wereld Kanker Onderzoek Fonds.

WAAROM HUTTEN?

20180627 Hutten Princes Maxima Centrum 7841

‘KINDEREN MET KANKER VERLEIDEN OM GEZOND TE ETEN’

Een jaar geleden opende het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht haar deuren met als missie: ieder kind met kanker genezen met optimale kwaliteit van leven. Een belangrijk onderdeel daarin is eten en drinken. Samen met ons ging het Prinses Máxima Centrum op zoek naar het beste voedings- en gastvrijheidsconcept. Een zoektocht die ook het afgelopen jaar voortduurde met als doel het concept te blijven verbeteren in een intensieve samenwerking.

Lees het artikel hier!

Referenties

Nieuws

Hier beleef je Hutten

Contact

0413 366 633

Mail ons

Kom langs