"Door Hutten is 'Vers' gewaarborgd en is er aandacht voor 'Vitaliteit' binnen Oracle."

Collin Weener - Facility manager bij Oracle

“Door het aanbieden van een gezond en gevarieerd assortiment, met oog voor de herkomst van de producten, draagt Hutten binnen onze organisatie bij aan een kwalitatief hoogwaardige service aan onze medewerkers.”

Jan Achterveld - Senior Commodity Lead Indirect bij Liberty Global

"Hutten draagt bij aan onze waarden, dichtbij en daadwerkelijk betrokken voor onze klanten en collega's. Hutten realiseert dit op een professionele, vakkundige wijze waardoor jullie uitblinken in gastvrijheidsbeleving."

Helene Heeren - Manager financiële diensten bij Rabobank Tilburg

"Alles is altijd perfect geregeld en iedereen is altijd erg behulpzaam en het eten is echt top!"

Hago

"Wij vieren ieder jaar ons eindejaarsfeest op een van de bijzondere locaties van Hutten Event Catering en ze voelen precies aan wat past bij ons gezelschap."

BNP Paribas leasing solutions

"Deskundig in het voortraject en betrouwbaar, gepassioneerd en slagvaardig in de uitvoering van de gemaakte afspraken."

Thera Duijndam - Communicatie Manager bij Liberty Global

"Zoals ik in mijn beoordeling al aan heb gegeven vind ik dat we in erg korte tijd een heel mooi evenement neergezet hebben. Hierin hebben jullie de complete organisatie van aankleding tot culinair voor ons uit handen genomen, waardoor wij onze aandacht konden richten op de interne organisatie en onze eigen activiteiten. We hebben hierin prettig samengewerkt, zowel voorafgaand als tijdens het evenement."

Sylvana van den Crommenacker - Communicatie & PR bij BAS Groep.

"Hutten heeft het Health Valley Event op geweldige wijze ondersteund. De culinaire invulling sloot prachtig aan bij het innovatieve en bruisende karakter van ons evenement. De deelnemers hebben de gehele dag kunnen genieten van gezonde, innovatieve en vooral creatieve hapjes en drankjes. Complimenten!"

Linda van Schuijlenborgh - Manager Marketing & Communicatie bij Health Valley

"We werken al jaren zeer prettig samen tijdens ons jaarlijkse kerstconcert in de Sint Jan. De diners voorafgaand aan het concert zijn uitstekend verzorgd. Ook de borrel na afloop wordt ieder jaar creatief ingevuld "

Pieter Cool - Sponsormanager bij Van Lanschot

"De keuze voor Hutten, zo blijkt nu na deze jarenlange samenwerking, heeft bijgedragen aan de verbetering van een groot aantal zaken. Hutten excelleert in onze optiek op het gebied van kwaliteit, gastvrijheid, prijsstelling, presentatie, innovatie en invulling van banquetingactiviteiten."

Marjolein van der Heide - HR Manager bij GEA Refrigeration

Contact

0413 366 633

Mail ons

Kom langs