Header Blog Hutten 1800x600 29

Doe mee met het
Hutten Eet experiment!

Header 1400px x 600px

Wat betekent voeding eigenlijk voor jou?

Het is bekend dat voeding belangrijk is voor onze gezondheid op de lange termijn. Dat er een relatie is tussen wat we vandaag eten en hoe we ons morgen voelen, vergeten we soms. Hutten heeft in samenwerking met Voeding Leeft het Hutten Eet Experiment ontwikkeld om je dat korte termijneffect te laten beleven. Om te ervaren dat je je door goede voeding energieker en vitaler kunt voelen.

Zelf ervaren wat voeding met je doet in het Hutten Eet Experiment? 10 dagen lang anders eten, niet minder, maar smaakvoller en zonder te veel op de calorieën te letten? En dat samen met je collega’s?

We willen natuurlijk niet te veel verklappen maar in een kick-off workshop hoor je op basis van wetenschappelijk onderzoek wat de impact is van (on)bewerkt eten op je vitaliteit. Vervolgens ga je 10 dagen aan de slag met het eetprogramma in een online omgeving. Elke dag krijg je via een online community recepten, leuke opdrachten en filmpjes met informatie en inspiratie. Ook kun je in de online community al je vragen stellen aan een voedingsdeskundige en kunnen foto’s en ervaringen worden gedeeld. Om mee te kunnen doen vul je aan het begin en het einde van de 10 dagen een korte vragenlijst in. Hierdoor kun je goed zien wat het Eet Experiment voor jou betekend heeft!

Ben je benieuwd en wil jij ook aan de slag met goede voeding? Meld je hieronder aan met de vouchercode!
Sharing Diner 1

Aanmeldformulier Hutten Eet Experiment

* verplicht veld
Contact

088 706 1200

Mail ons

Kom langs