Header Eten en drinken

Eten & drinken

Vers, ambachtelijk,
werelds

20150422_Hutten_Sligro_1067.jpg
Hutten Culinair Centrum

Het hart van Hutten

De centrale keuken, het Hutten Culinair Centrum, is het kloppend hart van Hutten. De keuken staat 24 uur per dag klaar voor de gast. Onze 220 koks, bestaande uit 37 nationaliteiten, vormen de kern van het bedrijf. Zij koken in 7 verschillende kookstijlen. Zij innoveren, inspireren en motiveren.
Hutten is de enige cateraar met een eigen keuken, eigen executive chef-koks en leidt zelf haar eigen samenwerkers op. Wij geven cursussen en workshops op het gebied van gastvrijheid en catering.

Maak kennis met onze topchefs

Go or no go

Om de productkwaliteit van Hutten te testen, te verfijnen en te borgen wordt maandelijks een zogenaamde 'proeftuin' georganiseerd. In deze 'proeftuin' in de keuken van het Hutten Culinair Centrum wordt door specialisten van diverse interne afdelingen zoals inkoop, formulemanagement, regiomanagement en top chefs beoordeeld of een product 'Huttenwaardig' is ofwel voldoet aan de eisen die intern gesteld worden. De 'proeftuin' is hierbij het voorportaal van de Hutten Ideeëntuin waarin nieuwe en goedgekeurde producten en concepten aan de totale organisatie worden gepresenteerd. Dat kunnen huisgemaakte producten van leveranciers zijn die werken met pure ingrediënten, maar ook recepturen uit onze eigen keuken.
De Hutten Ideeëntuin wordt eens per kwartaal georganiseerd. Benieuwd welke producten dit keer de test hebben doorstaan en zijn opgenomen in ons assortiment? We ontmoeten je graag bij de eerstvolgende Hutten Ideeëntuin.

Lees meer over de Hutten Ideeëntuin
20131212_Hutten_Samsung_Benelux_7667.jpg

Shaken, not stirred

Bij lekker eten hoort een lekker drankje. In ons culinair centrum in Veghel persen wij dagelijks honderden liters sap en maken we limonades op basis van Stevia in plaats van suiker. Ook worden er verschillende dranken ontwikkeld met de puurste ingrediënten en de lekkerste smaken. Daarnaast serveren wij bijpassende wijnen en bereiden wij de mooiste cocktails om jouw evenement extra kleur te geven.

Volg ons verhaal

Contact

088 706 1200

Mail ons

Kom langs