Lekker Gezond Duurzaam

Eten & drinken businesscatering

Vers, internationaal,
ambachtelijk bereid

Hutten_samen.jpg

Waar ons hart ligt

Het Hutten Culinair Centrum in Veghel heeft de grootste ambachtelijke keuken van Nederland. Het kloppende hart van Hutten staat 24/7 standby voor de gast. Onze 280 koks vormen de kern van het bedrijf. Zij koken in 37 verschillende nationaliteiten en in 15 verschillende internationale keukens. Onze topchefs bestaan uit 15 samenwerkende, getalenteerde koks met verschillende nationaliteiten. Zij innoveren, inspireren en motiveren. Hutten is de enige cateraar in Nederland met een eigen keuken, eigen executive chef-koks en leidt zelf haar eigen samenwerkers op in gastvrijheid en catering. Alle expertise vanuit 'onze' eigen keuken dus.

Onze topchefs

Impressie

Hutten is culinair betrokken op gebied van

Go or no go

Om de productkwaliteit van Hutten te testen, te verfijnen en te borgen wordt maandelijks een zogenaamde 'proeftuin' georganiseerd. In deze 'proeftuin' in de keuken van het Hutten Culinair Centrum wordt door specialisten van diverse interne afdelingen zoals inkoop, formulemanagement, regiomanagement en top chefs beoordeeld of een product 'Huttenwaardig' is ofwel voldoet aan de eisen die intern gesteld worden. De 'proeftuin' is hierbij het voorportaal van de Hutten Ideeëntuin waarin nieuwe en goedgekeurde producten en concepten aan de totale organisatie worden gepresenteerd. Dat kunnen huisgemaakte producten van leveranciers zijn die werken met pure ingrediënten, maar ook recepturen uit onze eigen keuken.
De Hutten Ideeëntuin wordt eens per kwartaal georganiseerd. Benieuwd welke producten dit keer de test hebben doorstaan en zijn opgenomen in ons assortiment? We ontmoeten je graag bij de eerstvolgende Hutten Ideeëntuin.

Lees meer over de Hutten Ideeëntuin
Schermafbeelding_2015_11_26_om_13.20.26.png
Schermafbeelding_2015_11_26_om_13.20.26.png

Foodconcepten
om van te smullen

Banner_contact_nan1.jpg
Banner_contact_nan1.jpg

Onze bedrijfscatering
in uw organisatie?

Contact

088 706 1200

Mail ons

Kom langs