Hutten_Food_Care.jpg

Eten & drinken Hutten Food Care Services

Eten & Drinken afgestemd
op de behoeften van de gast

HCC keukenploeg 2017

Waar ons hart ligt

Het Hutten Culinair Centrum heeft de grootste ambachtelijke keuken van Nederland. Het kloppend hart van Hutten staat 24/7 standby voor de gast. Onze 280 koks vormen de kern van het bedrijf. Zij koken in 37 verschillende nationaliteiten en in 15 verschillende kookstijlen. De topchefs vormen een groep van 14 samenwerkende, getalenteerde koks met verschillende nationaliteiten. Zij innoveren, inspireren en motiveren. Hutten is de enige cateraar met een eigen keuken, eigen executive chefkoks en leidt zelf haar eigen samenwerkers op in gastvrijheid en culinair vakmanschap.

Hutten is culinair betrokken op gebied van

Go or no go

Om de productkwaliteit van Hutten te testen, te verfijnen en te borgen wordt maandelijks een zogenaamde 'proeftuin' georganiseerd. In deze 'proeftuin' in de keuken van het Hutten Culinair Centrum wordt door specialisten van diverse interne afdelingen zoals inkoop, formulemanagement, regiomanagement en top chefs beoordeeld of een product 'Huttenwaardig' is ofwel voldoet aan de eisen die intern gesteld worden. De 'proeftuin' is hierbij het voorportaal van de Hutten Ideeëntuin waarin nieuwe en goedgekeurde producten en concepten aan de totale organisatie worden gepresenteerd. Dat kunnen huisgemaakte producten van leveranciers zijn die werken met pure ingrediënten, maar ook recepturen uit onze eigen keuken.
De Hutten Ideeëntuin wordt eens per kwartaal georganiseerd. Benieuwd welke producten dit keer de test hebben doorstaan en zijn opgenomen in ons assortiment? We ontmoeten je graag bij de eerstvolgende Hutten Ideeëntuin.

Lees meer over de Hutten Ideeëntuin

Onze topchefs

Impressie

HFC_contact_Jan_Loeff.jpg
HFC_contact_Jan_Loeff.jpg

Samen een bijdrage leveren aan bewoners en patiënten?

Volg ons verhaal

Contact

0413 366 633

Mail ons

Kom langs