Gebak_De_Nederlandsche_Bank_3861.JPG

Condoleance

verbondenheid geeft troost en kracht op momenten van verdriet

Condoleance_Hutten_3_.jpg

Persoonlijk en sfeervol

Afscheid nemen gaat met veel emoties gepaard. Bij het overlijden van een van je dierbaren is een condoleance een gebruikelijke manier voor nabestaanden zoals familie, vrienden, collega's en kennissen om hun medeleven te tonen. Er zijn vaak speciale wensen om een condoleance persoonlijk en sfeervol te maken. Hutten heeft veel ervaring met het organiseren van condoleances en weet de juiste toon te slaan als het gaat om organisatie, eten en drinken en de bediening. Laat je informeren over de mogelijkheden van zowel condoleance recepties op locatie als thuis.

WerkwijzeOm een goed en passend advies of voorstel te kunnen doen willen we graag kennis maken. We horen graag welke ideeën en behoeften er zijn omtrent de condoleance die je wilt organiseren en hoe we daarbij kunnen helpen.

Je ontvangt van ons een voorstel, aansluitend op de persoonlijke wensen en behoeften. Deze bespreken we eventueel, om enige onduidelijkheid direct weg te nemen. Zijn er in deze fase nog nieuwe ideeën of aanpassingen op het voorstel? Dan passen we het voorstel aan!

Het team treft de nodige voorbereidingen, zodat alles bij aanvang van de condoleance in orde is. Zijn er nog vragen of speciale wensen tijdens deze fase, dan is jouw persoonlijk adviseur er voor je.

Hutten komt haar afspraken na. Het team, de drankjes en hapjes, een verzorgde en aangeklede locatie. Alles zodat iedereen op een gedenkwaardige manier zijn medeleven kan betuigen.

De 7 beloftes van Hutten Event Catering

Hier beleef je Hutten

Banner HEC Kevin van Hooft
Banner HEC Kevin van Hooft

JOUW CONDOLEANCE
VERZORGD DOOR HUTTEN?

Volg ons verhaal

Contact

088 706 1200

Mail ons

Kom langs