20130623_Huwelijk_Bob_amp_Natasha_0570.jpg

Doop-/communiefeest

Merkteken in de ziel

20130623_Huwelijk_Bob_amp_Natasha_0021.jpg

Speciale gebeurtenissen die je graag deelt

Je kleine wordt gedoopt of gaat misschien zijn of haar communie doen. Wat bijzonder! Beide sacramenten zijn speciale gebeurtenissen die je vast samen met anderen wilt vieren. Vanaf het vinden van de juiste locatie tot het verzorgen van de hapjes en drankjes kan Hutten je helpen bij de organisatie en creatie. Wij helpen je om het doop- of communiefeest extra sfeervol te maken. Laat je informeren over de mogelijkheden thuis of op een van onze locaties.

De 7 beloftes van Hutten Event Catering

Hoe organiseren we samen het beste event?Prettig kennis te maken! Om een goed en passend advies of voorstel te kunnen doen willen we je graag leren kennen. We horen graag wat jullie beweegt, welke ideeën, behoeften en doelstellingen er zijn omtrent het event en hoe we kunnen helpen om deze tot een groot succes te maken.

Je ontvangt van ons een voorstel, aansluitend op de gestelde doelstellingen. Deze bespreken we eventueel, om enige onduidelijkheid direct weg te nemen. Zijn er in deze fase nog nieuwe ideeën of aanpassingen op het voorstel? Geen probleem!

Een laatste keer doorspreken van het draaiboek, het zetten van de puntjes op de i… de party manager zorgt ervoor dat de nodige voorbereidingen worden getroffen. Achter de schermen worden de juiste mensen in beweging gezet en wordt de planning in de gaten gehouden, zodat alles op het event tiptop in orde is. Zijn er nog vragen of speciale wensen tijdens deze fase, wij staan klaar voor jullie!

Het moment is daar en wij gaan ervoor om jullie event tot een succes te maken. De party manager is aanwezig en het directe aanspreekpunt. Voldoende en vriendelijke mensen, overheerlijke drankjes en hapjes, een verzorgde en aangeklede locatie. Alles om er een onvergetelijk event van te maken voor de gasten.

Kort na afloop van het event evalueren we hoe het voorbereidingstraject is gegaan en of de eerder gestelde doelstellingen zijn behaald. Kunnen we tevreden terugkijken naar een geslaagd event?

impressie

Hier beleef je Hutten

Volg ons verhaal

Contact

088 706 1200

Mail ons

Kom langs