20150531_Hutten_Slippens_Veghel_1967.JPG

Feestavond/Diner

A little party
never hurt anybody

Relatie_event_Hutten_7_.jpg

Party time!

Een speciaal moment te vieren? Of vind je het gewoon tijd voor een gezellige feestavond of diner met je partner, familie en/of vrienden? Neem de mogelijkheid om het helemaal naar jouw wens te organiseren. We denken graag met je mee over de perfecte locatie, de mooiste aankleding, beste entertainment en overheerlijke culinaire catering. Geserveerd door de leukste samenwerkers! Alle ingrediënten voor een veelbelovende avond zijn aanwezig, nu de gasten nog.

De 7 beloftes van Hutten Event Catering

Hoe organiseren we samen het beste event?Prettig kennis te maken! Om een goed en passend advies of voorstel te kunnen doen willen we je graag leren kennen. We horen graag wat jullie beweegt, welke ideeën, behoeften en doelstellingen er zijn omtrent het event en hoe we kunnen helpen om deze tot een groot succes te maken.

Je ontvangt van ons een voorstel, aansluitend op de gestelde doelstellingen. Deze bespreken we eventueel, om enige onduidelijkheid direct weg te nemen. Zijn er in deze fase nog nieuwe ideeën of aanpassingen op het voorstel? Geen probleem!

Een laatste keer doorspreken van het draaiboek, het zetten van de puntjes op de i… de party manager zorgt ervoor dat de nodige voorbereidingen worden getroffen. Achter de schermen worden de juiste mensen in beweging gezet en wordt de planning in de gaten gehouden, zodat alles op het event tiptop in orde is. Zijn er nog vragen of speciale wensen tijdens deze fase, wij staan klaar voor jullie!

Het moment is daar en wij gaan ervoor om jullie event tot een succes te maken. De party manager is aanwezig en het directe aanspreekpunt. Voldoende en vriendelijke mensen, overheerlijke drankjes en hapjes, een verzorgde en aangeklede locatie. Alles om er een onvergetelijk event van te maken voor de gasten.

Kort na afloop van het event evalueren we hoe het voorbereidingstraject is gegaan en of de eerder gestelde doelstellingen zijn behaald. Kunnen we tevreden terugkijken naar een geslaagd event?

Hier beleef je Hutten

Banner HEC Kevin van Hooft
Banner HEC Kevin van Hooft

JOUW FEESTAVOND VERZORGD
DOOR HUTTEN?

Volg ons verhaal

Contact

088 706 1200

Mail ons

Kom langs