20150927_Hutten_Heerkens_6368.JPG

Jubileum

The point of
no return

20150927_Hutten_Heerkens_6373.JPG

Afsluiting van 't een, startpunt van 't ander

Bij een jubileum herdenken we een gebeurtenis. Of het nu een verjaardagjubileum of huwelijksjubileum betreft, de viering van iedere mijlpaal is op een eigen manier bijzonder.
Vanaf het vinden van de juiste locatie tot het verzorgen van de hapjes en drankjes kan Hutten je helpen bij de organisatie en creatie. Wij verzekeren je van een succesvol jubileum. We vertellen je graag over de mogelijkheden van jubilea thuis of op een van onze sfeervolle locaties.

De 7 beloftes van Hutten Event Catering

Hoe organiseren we samen het beste event?Prettig kennis te maken! Om een goed en passend advies of voorstel te kunnen doen willen we je graag leren kennen. We horen graag wat jullie beweegt, welke ideeën, behoeften en doelstellingen er zijn omtrent het event en hoe we kunnen helpen om deze tot een groot succes te maken.

Je ontvangt van ons een voorstel, aansluitend op de gestelde doelstellingen. Deze bespreken we eventueel, om enige onduidelijkheid direct weg te nemen. Zijn er in deze fase nog nieuwe ideeën of aanpassingen op het voorstel? Geen probleem!

Een laatste keer doorspreken van het draaiboek, het zetten van de puntjes op de i… de party manager zorgt ervoor dat de nodige voorbereidingen worden getroffen. Achter de schermen worden de juiste mensen in beweging gezet en wordt de planning in de gaten gehouden, zodat alles op het event tiptop in orde is. Zijn er nog vragen of speciale wensen tijdens deze fase, wij staan klaar voor jullie!

Het moment is daar en wij gaan ervoor om jullie event tot een succes te maken. De party manager is aanwezig en het directe aanspreekpunt. Voldoende en vriendelijke mensen, overheerlijke drankjes en hapjes, een verzorgde en aangeklede locatie. Alles om er een onvergetelijk event van te maken voor de gasten.

Kort na afloop van het event evalueren we hoe het voorbereidingstraject is gegaan en of de eerder gestelde doelstellingen zijn behaald. Kunnen we tevreden terugkijken naar een geslaagd event?

impressie

Hier beleef je Hutten

Banner Styling Sacha van Lanen gespiegeld
Banner Styling Sacha van Lanen gespiegeld

JOUW JUBILEUM GEHEEL
OP MAAT GESTYLED?

Volg ons verhaal

Contact

088 706 1200

Mail ons

Kom langs