Bedrijfsopening/Bedrijfsjubileum

Gebeurtenissen niet
onopgemerkt voorbij laten gaan

Veel meer dan een lintje doorknippen

Yes, het moment is daar! Na hard werken achter de schermen is het moment aangebroken om jouw winkel, kantoor of instelling officieel te openen. Tuurlijk moet dit op een memorabele wijze gebeuren, het moet kloppen! Op de manier die typerend is voor jouw organisatie, de juiste impact heeft op jouw gasten. Deel je ideeën met ons. Wij helpen je om de bedrijfsopening extra bijzonder te maken. Op gebied van entertainment, hospitality, acties, eten en drinken; jouw gasten komen niks tekort.

Meer weten? Neem direct contact op!
20170522 Hutten Kas op het Plein 3730

Hoera, het bedrijf is jarig!

De viering van iedere mijlpaal is bijzonder, zo ook een bedrijfsjubileum. Of het nu om een katoenen, zilveren, gouden of briljanten jubileum gaat: laat de gelegenheid niet voorbij gaan om hier samen met medewerkers, partners en klanten bij stil te staan. Stilstaan bij de successen, dankbaarheid naar medewerkers en relaties uitspreken of de mogelijkheid om relaties aan te scherpen. Genoeg redenen om doelgericht een feest te vieren. Hutten kan je helpen bij de organisatie en creatie van jouw bedrijfsjubileum. Op een van onze sfeervolle eventlocaties of bij jouw organisatie, een ding is zeker: De gasten zullen er nog lang over napraten.

Maak persoonlijk kennis met Hutten!

De 7 beloftes van Hutten Event Catering

Hoe organiseren we samen het beste event?Prettig kennis te maken! Om een goed en passend advies of voorstel te kunnen doen willen we je graag leren kennen. We horen graag wat jullie beweegt, welke ideeën, behoeften en doelstellingen er zijn omtrent het event en hoe we kunnen helpen om deze tot een groot succes te maken.

Je ontvangt van ons een voorstel, aansluitend op de gestelde doelstellingen. Deze bespreken we eventueel, om enige onduidelijkheid direct weg te nemen. Zijn er in deze fase nog nieuwe ideeën of aanpassingen op het voorstel? Geen probleem!

Een laatste keer doorspreken van het draaiboek, het zetten van de puntjes op de i… de party manager zorgt ervoor dat de nodige voorbereidingen worden getroffen. Achter de schermen worden de juiste mensen in beweging gezet en wordt de planning in de gaten gehouden, zodat alles op het event tiptop in orde is. Zijn er nog vragen of speciale wensen tijdens deze fase, wij staan klaar voor jullie!

Het moment is daar en wij gaan ervoor om jullie event tot een succes te maken. De party manager is aanwezig en het directe aanspreekpunt. Voldoende en vriendelijke mensen, overheerlijke drankjes en hapjes, een verzorgde en aangeklede locatie. Alles om er een onvergetelijk event van te maken voor de gasten.

Kort na afloop van het event evalueren we hoe het voorbereidingstraject is gegaan en of de eerder gestelde doelstellingen zijn behaald. Kunnen we tevreden terugkijken naar een geslaagd event?

Impressie

Trots op onze successen

Lekker Gezond Duurzaam
Lekker Gezond Duurzaam

De beste in food!
Lekker, gezond en duurzaam

Download_Boek_Rendement_evenement.jpg
Download_Boek_Rendement_evenement.jpg

Beproefde methode
voor doelgerichte events!

Banner Styling Sacha van Lanen gespiegeld
Banner Styling Sacha van Lanen gespiegeld

JOUW EVENT GEHEEL
OP MAAT GESTYLED?

Enkele referenties

Hier beleef je Hutten

Volg ons verhaal

Contact

088 706 1200

Mail ons

Kom langs