Evoluon_Beurs_in_dome.jpg

Beurs

Aandacht trekken
zodat je aandacht kunt geven

Lunch_luxe_hapjes_banqueting.JPG

Jouw beurs
Onze locatie

De organisatie van een beurs is een groot project, waarbij de samenwerking met en tussen partners, toeleveranciers en exposanten essentieel is. Zodra doelstellingen zijn bepaald en het concept is uitgedacht is het van belang om de geschikte beurslocatie te vinden.
Hutten beschikt over een aantal bijzondere, goed bereikbare locaties. Deze laten we je graag zien, zodat je een goed beeld krijgt van de creatieve mogelijkheden. Onze afdeling Inrichting & Decor is meer dan in staat om jouw ideeën tot leven te laten komen.

Meer weten? Neem direct contact op!

De 7 beloftes van Hutten Event Catering

Hoe organiseren we samen het beste event?Prettig kennis te maken! Om een goed en passend advies of voorstel te kunnen doen willen we je graag leren kennen. We horen graag wat jullie beweegt, welke ideeën, behoeften en doelstellingen er zijn omtrent het event en hoe we kunnen helpen om deze tot een groot succes te maken.

Je ontvangt van ons een voorstel, aansluitend op de gestelde doelstellingen. Deze bespreken we eventueel, om enige onduidelijkheid direct weg te nemen. Zijn er in deze fase nog nieuwe ideeën of aanpassingen op het voorstel? Geen probleem!

Een laatste keer doorspreken van het draaiboek, het zetten van de puntjes op de i… de party manager zorgt ervoor dat de nodige voorbereidingen worden getroffen. Achter de schermen worden de juiste mensen in beweging gezet en wordt de planning in de gaten gehouden, zodat alles op het event tiptop in orde is. Zijn er nog vragen of speciale wensen tijdens deze fase, wij staan klaar voor jullie!

Het moment is daar en wij gaan ervoor om jullie event tot een succes te maken. De party manager is aanwezig en het directe aanspreekpunt. Voldoende en vriendelijke mensen, overheerlijke drankjes en hapjes, een verzorgde en aangeklede locatie. Alles om er een onvergetelijk event van te maken voor de gasten.

Kort na afloop van het event evalueren we hoe het voorbereidingstraject is gegaan en of de eerder gestelde doelstellingen zijn behaald. Kunnen we tevreden terugkijken naar een geslaagd event?

Impressie

Download_Boek_Rendement_evenement.jpg
Download_Boek_Rendement_evenement.jpg

Beproefde methode
voor doelgerichte events!

Trots op onze successen

Enkele referenties

Hier beleef je Hutten

Banner HEC Sem de Vries
Banner HEC Sem de Vries

Jouw event verzorgd
door Hutten?

Volg ons verhaal

Contact

088 706 1200

Mail ons

Kom langs