Header Blog Hutten 1800x600 21

Personeelsfeest

Doelloos feesten?
Dat bestaat niet!

20180108 Hutten Brabant Water 3798

Het populairste event onder de medewerkers

Medewerkers kijken er het hele jaar naar uit. Een feestje bouwen met hun collega's. Eens niet aan de vergadertafel of via de mail in contact, maar samen met een gemeenschappelijk doel: plezier hebben. Voor de werkgever betekent het meer dan dat. Een personeelsfeest of bedrijfsfeest is een ideale gelegenheid om mensen nader tot elkaar te brengen, zodat ze met nog meer plezier (samen)werken. En dat resulteert in een sterkere en dus nog succesvollere organisatie.

Hutten kan je helpen om jouw personeelsfeest of bedrijfsfeest onvergetelijk en doeltreffend te maken. Wij vertellen je graag over de uitgebreide mogelijkheden van personeelsfeesten bij jou in het bedrijf of op een van onze sfeervolle eventlocaties.

Zin in een goed feestje? Neem direct contact op!

Hoe organiseren we samen het beste event?Prettig kennis te maken! Om een goed en passend advies of voorstel te kunnen doen willen we je graag leren kennen. We horen graag wat jullie beweegt, welke ideeën, behoeften en doelstellingen er zijn omtrent het event en hoe we kunnen helpen om deze tot een groot succes te maken.

Je ontvangt van ons een voorstel, aansluitend op de gestelde doelstellingen. Deze bespreken we eventueel, om enige onduidelijkheid direct weg te nemen. Zijn er in deze fase nog nieuwe ideeën of aanpassingen op het voorstel? Geen probleem!

Een laatste keer doorspreken van het draaiboek, het zetten van de puntjes op de i… de party manager zorgt ervoor dat de nodige voorbereidingen worden getroffen. Achter de schermen worden de juiste mensen in beweging gezet en wordt de planning in de gaten gehouden, zodat alles op het event tiptop in orde is. Zijn er nog vragen of speciale wensen tijdens deze fase, wij staan klaar voor jullie!

Het moment is daar en wij gaan ervoor om jullie event tot een succes te maken. De party manager is aanwezig en het directe aanspreekpunt. Voldoende en vriendelijke mensen, overheerlijke drankjes en hapjes, een verzorgde en aangeklede locatie. Alles om er een onvergetelijk event van te maken voor de gasten.

Kort na afloop van het event evalueren we hoe het voorbereidingstraject is gegaan en of de eerder gestelde doelstellingen zijn behaald. Kunnen we tevreden terugkijken naar een geslaagd event?

impressie

De 7 beloftes van Hutten Event Catering

Lekker Gezond Duurzaam
Lekker Gezond Duurzaam

De beste in food!
Lekker, gezond en duurzaam

Trots op onze successen

Download_Boek_Rendement_evenement.jpg
Download_Boek_Rendement_evenement.jpg

Beproefde methode
voor doelgerichte events!

Enkele referenties

"Wij vieren ieder jaar ons eindejaarsfeest op een van de bijzondere locaties van Hutten Event Catering en ze voelen precies aan wat past bij ons gezelschap."

BNP Paribas leasing solutions

Banner Styling Sacha van Lanen gespiegeld
Banner Styling Sacha van Lanen gespiegeld

JOUW EVENT GEHEEL
OP MAAT GESTYLED?

Hier beleef je Hutten

Volg ons verhaal

Contact

088 706 1200

Mail ons

Kom langs