20150319_Hutten_Foodsquad_9719.jpg

Training/Workshop

Education isn't something
you can finish

Boshuys_Best_eventlocatie_t_Buitenhuys_11_.JPG

Delen is het nieuwe hebben

Aan klanten een producttraining geven, medewerkers bijspijkeren op gebied van een softwareprogramma of relaties inspireren tijdens een workshop Mindfulness. Mensen verrijken met kennis is zinvol en dankbaar werk. Maar hoe zorg je ervoor dat deelnemers het maximale uit een training of workshop halen? Het betreft een mix van factoren: de geschikte locatie, een goed programma, de aanwezigheid van voldoende drank en verantwoorde voeding (denk bijvoorbeeld aan brainfood). Hutten helpt je om de te organiseren training of workshop extra succesvol, inspirerend en bijzonder te maken. Op een van onze sfeervolle locaties of gewoon bij jouw organisatie.

Meer weten? Neem direct contact op!

De 7 beloftes van Hutten Event Catering

Hoe organiseren we samen het beste event?Prettig kennis te maken! Om een goed en passend advies of voorstel te kunnen doen willen we je graag leren kennen. We horen graag wat jullie beweegt, welke ideeën, behoeften en doelstellingen er zijn omtrent het event en hoe we kunnen helpen om deze tot een groot succes te maken.

Je ontvangt van ons een voorstel, aansluitend op de gestelde doelstellingen. Deze bespreken we eventueel, om enige onduidelijkheid direct weg te nemen. Zijn er in deze fase nog nieuwe ideeën of aanpassingen op het voorstel? Geen probleem!

Een laatste keer doorspreken van het draaiboek, het zetten van de puntjes op de i… de party manager zorgt ervoor dat de nodige voorbereidingen worden getroffen. Achter de schermen worden de juiste mensen in beweging gezet en wordt de planning in de gaten gehouden, zodat alles op het event tiptop in orde is. Zijn er nog vragen of speciale wensen tijdens deze fase, wij staan klaar voor jullie!

Het moment is daar en wij gaan ervoor om jullie event tot een succes te maken. De party manager is aanwezig en het directe aanspreekpunt. Voldoende en vriendelijke mensen, overheerlijke drankjes en hapjes, een verzorgde en aangeklede locatie. Alles om er een onvergetelijk event van te maken voor de gasten.

Kort na afloop van het event evalueren we hoe het voorbereidingstraject is gegaan en of de eerder gestelde doelstellingen zijn behaald. Kunnen we tevreden terugkijken naar een geslaagd event?

Impressie

Trots op onze successen

Lekker Gezond Duurzaam
Lekker Gezond Duurzaam

De beste in food!
Lekker, gezond en duurzaam

Download_Boek_Rendement_evenement.jpg
Download_Boek_Rendement_evenement.jpg

Beproefde methode
voor doelgerichte events!

Enkele referenties

Hier beleef je Hutten

Banner HEC Sem de Vries
Banner HEC Sem de Vries

Jouw event verzorgd
door Hutten?

Volg ons verhaal

"Deskundig in het voortraject en betrouwbaar, gepassioneerd en slagvaardig in de uitvoering van de gemaakte afspraken."

Thera Duijndam - Communicatie Manager bij Liberty Global

Contact

088 706 1200

Mail ons

Kom langs