RAW1847 min

Multi Tenant

Elkaar ontmoeten, versterken en met elkaar de hoogwaardige services en faciliteiten in de openbare ruimten delen. Wij kunnen uw locatie voorzien van onze eigen concepten onder uw whitelabel.

Ook leveren wij aan uw huurders, flexwerkers, pandbewoners en zakelijke gasten culinaire ambacht gericht op duurzaamheid/klimaatneutraal en oprechte gastvrijheid!

De persoonlijke gastbenadering met flexibele en gastvrije service zorgt dat mensen zich thuis voelen op jouw locatie. Het horecateam is goedlachs, uitnodigend en denkt in mogelijkheden. Met flexibiliteit passen we het aanbod en activiteiten aan om optimale ondersteuning te bieden aan de individuele gast of gehele community. 

Contact Business Horeca
20220331 Hutten Three Sixty 094 6278 min

Culinaire Ambacht

Ons aanbod eten en drinken ondersteunt het welzijn van gasten: het is lekker en puur, stimuleert gezonde en duurzame keuzes en biedt volop keuzevrijheid. We maken impact met onze lokale inkoop, productkeuzes, aantrekkelijke presentatie en een goed verhaal.

Met de lekkerste recepturen vervullen we de behoeftes, blijven we verrassen en ontwikkelen we het aanbod mee met wensen en trends in de markt.

Meer weten? Neem hier contact op!
20161102 Hutten Merin Jonny River 2096 min 1

Grenzeloos denken

Rust, ruimte en een prettige sfeer. Drie belangrijke elementen die absoluut bijdragen aan het succes van een brainstormsessie. Maar ook de juiste voeding zorgt ervoor dat deelnemers energie en focus houden. Goed eten en drinken houdt het energielevel op peil. Zo blijft iedereen geïnspireerd om tot nieuwe, creatieve ideeën of oplossingen te komen. 

Maximaal resultaat behalen? We vertellen je graag over de mogelijkheden bij jouw organisatie of op een van onze sfeervolle vergaderlocaties.

Meer weten? Neem hier contact op!

Onze vergaderlocaties

Contact

088 706 1200

Mail ons

Kom langs