20161031 Hutten Merin Blauw 8654 min

Grenzeloos denken

Rust, ruimte en een prettige sfeer. Drie belangrijke elementen die absoluut bijdragen aan het succes van een brainstormsessie. Maar ook de juiste voeding zorgt ervoor dat deelnemers energie en focus houden. Goed eten en drinken houdt het energielevel op peil. Zo blijft iedereen geïnspireerd om tot nieuwe, creatieve ideeën of oplossingen te komen. Maximaal resultaat behalen? We vertellen je graag over de mogelijkheden bij jouw organisatie of op een van onze sfeervolle vergaderlocaties.

Meer weten? Neem direct contact op!
 RAW1847 min

Multi Tenant

Elkaar ontmoeten, versterken en met elkaar de hoogwaardige services en faciliteiten in de openbare ruimten delen. Wij kunnen uw locatie voorzien van onze eigen concepten onder uw whitelabel.

Daarnaast leveren wij aan uw huurders, flexwerkers, pandbewoners en zakelijke gasten culinaire ambacht gericht op duurzaamheid/klimaatneutraal en oprechte gastvrijheid!

Contact Business Horeca

Onze vergaderlocaties

DSC_6878.jpg

Energiek en doelgericht vergaderen. Het kan!

Zinvol en doelgericht vergaderen. Dat klinkt als muziek in de oren, nietwaar? De werkelijkheid wil weleens anders zijn. Het succes van een vergadering is dan ook afhankelijk van een aantal factoren. Denk aan een goede voorbereiding, een duidelijke agenda en een geschikte vergaderlocatie. Daarnaast zijn drinken en eten van invloed op de vitaliteit en energie van de deelnemers. Klaar om de eerstvolgende vergadering de meest succesvolle te maken? Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes.

Hoe organiseren we samen het beste event?Prettig kennis te maken! Om een goed en passend advies of voorstel te kunnen doen willen we je graag leren kennen. We horen graag wat jullie beweegt, welke ideeën, behoeften en doelstellingen er zijn omtrent het event en hoe we kunnen helpen om deze tot een groot succes te maken.

Je ontvangt van ons een voorstel, aansluitend op de gestelde doelstellingen. Deze bespreken we eventueel, om enige onduidelijkheid direct weg te nemen. Zijn er in deze fase nog nieuwe ideeën of aanpassingen op het voorstel? Geen probleem!

Een laatste keer doorspreken van het draaiboek, het zetten van de puntjes op de i… de party manager zorgt ervoor dat de nodige voorbereidingen worden getroffen. Achter de schermen worden de juiste mensen in beweging gezet en wordt de planning in de gaten gehouden, zodat alles op het event tiptop in orde is. Zijn er nog vragen of speciale wensen tijdens deze fase, wij staan klaar voor jullie!

Het moment is daar en wij gaan ervoor om jullie event tot een succes te maken. De party manager is aanwezig en het directe aanspreekpunt. Voldoende en vriendelijke mensen, overheerlijke drankjes en hapjes, een verzorgde en aangeklede locatie. Alles om er een onvergetelijk event van te maken voor de gasten.

Kort na afloop van het event evalueren we hoe het voorbereidingstraject is gegaan en of de eerder gestelde doelstellingen zijn behaald. Kunnen we tevreden terugkijken naar een geslaagd event?

Lekker Gezond Duurzaam
Lekker Gezond Duurzaam

De beste in food!
Lekker, gezond en duurzaam

Contact

088 706 1200

Mail ons

Kom langs