Onderscheidende producten met een goed verhaal.

Food Services & Retail

Onderscheidende producten
met een goed verhaal

De Guijt tas producten uitgeknipt bew

Goede producten,
duurzame relaties

Mooie producten maken waar we stuk voor stuk 100% achter staan, daar worden wij blij van! Goede, verantwoorde, verse, ambachtelijke en lekkere producten onder ons eigen merk, private of white label. Uit de keuken van Hutten, De Verspillingsfabriek of onze zorgbakkerij.

We leveren deze producten aan horeca, leisure, petrol en retail. Graag gaan we duurzame relaties aan en zijn we meer dan een 'leverancier'. We delen onze ervaringen met partners, om samen beter te worden. Daarbij zijn heldere communicatie en flexibiliteit van belang. Daarom houden we de lijnen graag zo kort mogelijk. Zo trekken we samen op en vieren we successen samen!

Een transparant en eerlijk verhaal

De manier waarop wij met ons eten en drinken omgaan, verklapt onze kijk op de wereld en zegt wie we zijn. We hebben niet de illusie dat we alles weten en goed doen, maar we proberen oprecht van betekenis te zijn, door het beste te geven wat we in huis hebben. We volgen instanties die de laatste wetenschappelijke inzichten hebben op voeding in relatie tot bijvoorbeeld gezondheid en duurzaamheid. Deze inzichten hebben we gebundeld tot onze eigen visie op eten en drinken waarin vijf pijlers centraal staan: smaakvol, aantrekkelijk, gezond, duurzaam en transparant. Onze producten bevatten minder suikers, zout en de betere vetten. Ze zorgen voor behoud van vitamines en mineralen, een beter leven voor dieren. Ze hebben een heldere herkomst en bevatten geen onnatuurlijke E-nummers. We geloven in duurzaam ondernemen. En dus kennen wij de herkomst van al onze producten. Zo kunnen we je een transparant en eerlijk verhaal vertellen!

Enkele partners

HFS_Eric_Habraken.jpg
HFS_Eric_Habraken.jpg

Passen onze
producten bij jou?

Contact

0413 366 633

Mail ons

Kom langs