Onderscheidende producten met een goed verhaal.

Food Services

Onderscheidende producten
met een goed verhaal

De_Guijt_tas_producten_vrijstaand_2.JPG

Teamwork makes
the dream work

Mooie producten maken waar we stuk voor stuk 100% achter staan, daar worden wij blij van! Goede, verantwoorde, verse, ambachtelijke en lekkere producten. Met een duidelijke en aantrekkelijke verpakking. Onder ons eigen merk, De Guijt, en onder private of white label. We leveren zowel aan horeca, leisure en petrol als retail.
Hutten gaat graag duurzame relaties aan en is meer dan een 'leverancier'. We delen onze ervaringen met partners, om samen beter te worden. Daarbij zijn heldere communicatie en flexibiliteit van belang, daarom houden we de lijnen graag zo kort mogelijk. We denken mee in het maken van de juiste keuzes voor de instore communicatie. Permanente en/of actiematige oplossingen, doorvertaald naar aantrekkelijke en doeltreffende point of sale materialen. Samen successen boeken en deze vieren.

Huislabel De Guijt

Huislabel De Guijt laat zien dat het ook anders kan bijdraagt aan een beter, gezonder en duurzamer leven. Jouw leven! Het idee voor een duurzaam huislabel is jaren geleden ontstaan door de toenemende problematiek in de foodbranche. In samenwerking met lokale boeren, People 4 Earth, dierenartsen en Alliantie Verduurzaming Voedsel zijn we continu bezig om voeding beter, duurzamer en lekkerder te maken. Ons productassortiment heeft dan ook een onderscheidend karakter.

Lees meer over huislabel De Guijt

De Kernwaarden van De GuijtDe Guijt gelooft in de kracht van puurheid. Super vers, rijk aan voedingswaarden, pure smaak zonder geur-, kleur- en smaakstoffen. Energieboosters pur sang. Fysiek en mentaal. Voor De Guijt gaat er niets boven voeding die je gezond houdt.

Gezond_bezig.png

Als we ook morgen gezond willen leven, moeten we zuinig op de wereld zijn. Schone grond, water en lucht komen niet vanzelf. Dat heeft aandacht nodig. Net zoals een bloeiende biodiversiteit en het gebruik van hulpbronnen. De Guijt producenten geloven in duurzaam ondernemen en laten de Aarde stralen. Nu en straks.

Zuinig_op_onze_wereld.png

Dieren hebben recht op een goed leven. Voldoende ruimte, goede verzorging en gezonde voeding. De Guijt vlees en zuivel komen van boeren die elke dag met passie en liefde voor de dieren werken aan het verbeteren van het dierwelzijn.

Diervriendelijk.png

Traditionele receptuur, traditioneel bereid. Dat proef je. Onze koks doen niets liever dan lekker snijden, kloppen, rollen, roeren, bakken, zeven en persen. Dat houdt ze fit!

Huisgemaakt.png

Enkele partners

Hier beleef je Hutten

HFS_Eric_Habraken.jpg
HFS_Eric_Habraken.jpg

Passen onze
producten bij jou?

Contact

0413 366 633

Mail ons

Kom langs