De Verspillingsfabriek Schiphol winkels 28 HR

Food Services & Retail

ONDERSCHEIDENDE PRODUCTEN MET EEN GOED VERHAAL

Hutten wil het beste en meest smaakvolle eten maken. Mooie producten maken waar we stuk voor stuk 100% achter staan. Eten dat goed is voor uw gasten of klanten, maar ook voor iedereen die er aan werkt. We produceren in onze eigen keukens en verzorgen het transport zelf, volledig grip op de keten dus. We leveren onze producten aan horeca, bedrijfscatering, leisure, petrol en retail.

Onze producten

Puur Hutten Afbeelding Producten 800x600 px2

Broodsalades en spreads

In onze ambachtelijke keuken in Veghel maken we dagelijks verse broodsalades en spreads. Stuk voor stuk huisgemaakt met enkel natuurlijke ingrediënten, volgens receptuur van onze chefs. 100% groenten en kruiden in unieke smaakcombinaties zonder toevoegingen. 

Puur Hutten Afbeelding Producten 800x600 px5

Soepen en sauzen

Genieten van de lekkerste smaken zonder bijsmaak. In De Verspillingsfabriek maken we onze soepen en sauzen op basis van groenten die anders verspild zouden zijn. Dat gebeurt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Elke vorm van verspilling vinden wij zonde!

Puur Hutten Afbeelding Producten 800x600 px4

Zoetig- en hartigheden

Ambachtelijk en met liefde bereid in onze bakkerij. Echte Brabantse worstenbroodjes of de vegetarische variant met een vulling van duurzaam gekweekte oesterzammen.  En overheerlijke koeken, muffins, brownies, bananenbrood en meer.

Puur Hutten Afbeelding Producten 800x600 px7

Verse maaltijden

Gevarieerde wereldgerechten bereid met verse ingrediënten door de internationale chefs van Hutten. Dat zij met veel plezier gruwelijk lekker koken proef je. Ideaal als overwerkmaaltijd of superhandig bij gebrek aan tijd om te koken. Eten waar je happy van wordt!

Puur Hutten Afbeelding Producten 800x600 px3

Koffie

We care; we geven om goede koffie. We gaan voor de beste smaak en kwaliteit en een herkomst die we kunnen traceren van bes tot boon. Onze zoektocht naar deze koffiebonen bracht ons naar het hooggebergte van Colombia. Daar worden onze Arabica-koffiebonen geteeld. Het slow-roasten gebeurt in een lokale koffiebranderij. En in Nederland verpakken talentvolle helden met een afstand tot de arbeidsmarkt de bonen met zorg.

Lees meer over We Colombian coffee.

MicrosoftTeams image 2

Appelsap

Onze sap van appels wordt rechtstreeks uit de boomgaard geperst en gebotteld. Bevat een mix van appels voor een friszoete smaak. Vol vitamines en zonder toevoegingen.

Puur Hutten Afbeelding Producten 800x600 px6

Melk en karnemelk

Wat onze zuivel zo laaiend lekker maakt? We standaardiseren de melk niet en karnen nog op traditionele wijze. Super vers ook, want de koeien staan naast de zuivelmakerij. En dus: vandaag gemolken is vandaag in de beker. Behalve de karnemelk, die laten we minimaal twaalf uur fermenteren.

Puur Hutten Afbeelding Producten 800x600 px8

Grab & Go

Assortiment aan verse to go producten. Van chef salads, fruit & veggie pots, rijkelijk belegde sandwiches, side salads, tosti's, wraps tot desserts.

Waar al ons lekkers gemaakt wordt

HFS_Eric_Habraken.jpg
HFS_Eric_Habraken.jpg

Passen onze
producten bij jou?

Contact

088 706 1200

Mail ons

Kom langs