Onderscheidende producten met een goed verhaal.

Food Services & Retail

Onderscheidende producten
met een goed verhaal

De Guijt tas producten uitgeknipt bew

Teamwork makes
the dream work

Mooie producten maken waar we stuk voor stuk 100% achter staan, daar worden wij blij van! Goede, verantwoorde, verse, ambachtelijke en lekkere producten. Met een duidelijke en aantrekkelijke verpakking. Onder ons eigen merk, De Guijt, en onder private of white label. We leveren zowel aan horeca, leisure en petrol als retail.
Hutten gaat graag duurzame relaties aan en is meer dan een 'leverancier'. We delen onze ervaringen met partners, om samen beter te worden. Daarbij zijn heldere communicatie en flexibiliteit van belang, daarom houden we de lijnen graag zo kort mogelijk. We denken mee in het maken van de juiste keuzes voor de instore communicatie. Permanente en/of actiematige oplossingen, doorvertaald naar aantrekkelijke en doeltreffende point of sale materialen. Samen successen boeken en deze vieren.

Huislabel De Guijt

Huislabel De Guijt laat zien dat het ook anders kan en bijdraagt aan een beter, gezonder en duurzamer leven. Jouw leven! Het idee voor een duurzaam huislabel is jaren geleden ontstaan door de toenemende problematiek in de foodbranche. In samenwerking met lokale boeren, People 4 Earth, dierenartsen en Alliantie Verduurzaming Voedsel zijn we continu bezig om voeding beter, duurzamer en lekkerder te maken. Ons productassortiment heeft dan ook een onderscheidend karakter.

Lekkere soepen tomaat courgette paprika

Barstensvol

In De Verspillingsfabriek worden als basis geredde producten gebruikt. Bijvoorbeeld groente en fruit die door hun vorm niet voor verkoop geschikt zijn, producten die in de retail tegen de THT-datum aanzitten en niet meer verkocht kunnen worden of producten die als overschot zijn bestempeld en daardoor vernietigd zouden worden. Stuk voor stuk topproducten met een top smaak! We produceren producten uit de Verspillingsfabriek onder de naam Barstensvol.

Bekijk de webpagina van Barstensvol!

Enkele partners

Hier beleef je Hutten

HFS_Eric_Habraken.jpg
HFS_Eric_Habraken.jpg

Passen onze
producten bij jou?

Contact

0413 366 633

Mail ons

Kom langs