20190808 105044 uitsnede

Food Services & Retail

Onderscheidende producten
met een goed verhaal

Hutten koeken web

Goede producten,
duurzame relaties

Mooie producten maken waar we stuk voor stuk 100% achter staan, daar worden wij blij van! Goede, verantwoorde, verse, ambachtelijke en lekkere producten onder ons eigen merk, private of white label. Uit de keuken van Hutten, De Verspillingsfabriek of onze zorgbakkerij.

We leveren deze producten aan horeca, leisure, petrol en retail. Graag gaan we duurzame relaties aan en zijn we meer dan een 'leverancier'. We delen onze ervaringen met partners, om samen beter te worden. Daarbij zijn heldere communicatie en flexibiliteit van belang. Daarom houden we de lijnen graag zo kort mogelijk. Zo trekken we samen op en vieren we successen samen!

HMC Afbeelding Header

De Maaltijdclub

De Maaltijdclub is een initiatief dat antwoord geeft op de groeiende behoefte aan gezonde, lekkere en gevarieerde maaltijden die je thuis meteen op tafel zet. Bereid met verse ingrediënten door internationale chefs van Hutten. Dat zij met veel plezier gruwelijk lekker koken proef je.
Met de gerechten van de Maaltijdclub kun je nooit een verkeerde keuze maken. Superhandig als je geen tijd of zin hebt om te koken. Eten waar je happy van wordt!

Lees meer over de Maaltijdclub
We Colombia coffee Womens power Chantal Arnts 2

We Colombian Coffee

We care; we geven om goede koffie. We gaan voor de beste smaak en kwaliteit en een herkomst die we kunnen traceren van bes tot boon. Onze zoektocht naar deze koffiebonen bracht ons naar het hooggebergte van Colombia. Goede koffie is duurzaam, door de hele keten. Daarom kiezen we voor een 100 % biologische koffieboon met SKAL-certificering. 

Steun aan koffietelers
Daarnaast helpen we de vrouwelijke koffietelers van Women’s Power een handje in hun strijd om gelijke rechten door te investeren in hun educatie. En in Nederland verpakken talentvolle helden met een afstand tot de arbeidsmarkt de bonen met zorg. We geven in alle opzichten om goede koffie. Zo smaakt deze nog beter!

Lees alles over onze koffie

Waar al ons lekkers gemaakt wordt

vitaliteitsmonitor 800x600

Een transparant en eerlijk verhaal

De manier waarop wij met ons eten en drinken omgaan, verklapt onze kijk op de wereld en zegt wie we zijn. We geloven in duurzaam ondernemen. We kennen de herkomst van al onze producten. Zo kunnen we je een transparant en eerlijk verhaal vertellen. Hutten wil het beste en meest smaakvolle eten maken. Eten waar je gelukkig van wordt. En dus maken wij onze Hutten-producten met de beste en lekkerste ingrediënten. Spreads vol verse groenten, koekjes met echte boter en smoothies tjokvol fruit. Eigenwijs zijn we ook. We gaan obstakels niet uit de weg en komen met verrassende oplossingen voor de wereld om ons heen. Met De Verspillingsfabriek strijden we tegen verspilling. Van voedsel en van talent. We hebben niet de illusie dat we alles weten en goed doen. Maar geven het beste wat we in huis hebben en willen echt van betekenis zijn.

Enkele partners

HFS_Eric_Habraken.jpg
HFS_Eric_Habraken.jpg

Passen onze
producten bij jou?

Contact

088 706 1200

Mail ons

Kom langs