20180625 Hutten 121 4958

Reception & hospitality

Goede professionals koester je

20190611 Hutten HBC  amp  HHC 9557

Werkgeluk professionals centraal

Medewerkers heten bij ons samenwerkers. Want we doen het samen. Geluk loopt daar als een rode draad doorheen, want gelukkige samenwerkers dragen met passie hun werk uit. Zo kunnen ze geluk overbrengen op andere mensen en hen een uniek moment of waardevolle belevenis bezorgen. Elke dag kunnen en mogen we zo onderscheidend zijn en willen we van betekenis zijn. Meer aandacht, daarmee maken we het verschil bij hen en onze opdrachtgevers. Onze samenwerkers beoordelen Hutten met een 8,2.

Overname
In geval van overname van personeel zorgen wij ervoor dat deze nieuwe medewerkers met volledige aandacht worden begeleid en geholpen bij hun nieuwe functie voor Hutten.

Lees meer over de organisatie Hutten
Samenwerkers Hutten

De Hutten Academy 

Iedere hospitality samenwerker is minimaal MBO-geschoold, heeft een BHV-certificaat en brengt ervaring op gebied van hospitality met zich mee. Hij of zij volgt het opleidingsprogramma van Hutten; de Hutten Academy. Dit programma zorgt ervoor dat wij onze kwaliteit kunnen waarborgen, onze medewerkers altijd up to date zijn en gemotiveerd blijven. Tijdens het leerprogramma van de academy komen onder andere de volgende cursussen aan bod:

  • Andersomdenken
  • Mapstell
  • Perceptie en waarneming
  • Uiterlijke verzorging
  • Predictive profiling
Neem contact op

WH RH Hoofdbeeld
WH RH Hoofdbeeld

Hoe gastvrij is jouw organisatie? Doe de test!

De 7 beloftes van Hutten Hospitality Services

Referenties

Hutten website banner roze
Hutten website banner roze

Gastvrijheid naar een hoger niveau? 
We helpen je graag.

Contact

088 706 1200

Mail ons

Kom langs