Hutten Food Care

Vitale voedinggastvrijheid
Ontzorgen bij herstel & welzijn

20140912_Hutten_Bernhoven_7071.jpg

Hutten Care & Cure

De wensen van de patiënt zijn voor ons leidend in zorgconcepten. Hutten Care & Cure wil met gezonde voeding en oprechte gastvrijheid op elk moment van de dag van betekenis zijn voor het welzijn en herstel van patiënten en revalidanten. De beleving van eten en drinken is een essentieel onderdeel geworden binnen het herstelproces. Dit wordt regelmatig onderschat. Met de juiste voedingswaarden en specialistische voeding willen wij patiënten vitaler én beter maken.

Hutten Care & Cure introduceert in jouw organisatie een onderscheidend eet- en gastvrijheidsconcept met daarbij de juiste aandacht voor patiënt en hun bezoekers. De patiënt bepaalt namelijk grotendeels zelf wat, wanner, waar en met wie hij eet. Bij alle maaltijden staat gezond, vers, ambachtelijk bereid en eerlijk eten centraal. 

Wil je meer weten? Neem hier contact op
Hutten Princes Maxima Centrum_‘Kinderen met kanker verleiden om gezond te eten’

‘Kinderen met kanker verleiden om gezond te eten’

Een jaar geleden opende het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht haar deuren met als missie: ieder kind met kanker genezen met optimale kwaliteit van leven. Een belangrijk onderdeel daarin is eten en drinken. Samen met ons ging het Prinses Máxima Centrum op zoek naar het beste voedings- en gastvrijheidsconcept. Een zoektocht die ook het afgelopen jaar voortduurde met als doel het concept te blijven verbeteren in een intensieve samenwerking.

Lees hier het artikel!

In deze markten zijn wij actiefHet totale eet- en drinkconcept voor patiënten, gasten en medewerkers van ziekenhuizen kan in handen van Hutten worden gelegd. We bieden keuzevrijheid en flexibiliteit, oprechte gastvrijheid en aandacht. Patiënten laten kiezen wat ze willen eten met behulp van een bedside terminal, waarop alle menu's en gerechten afgestemd zijn op de medische behandeling en het specifieke dieet van de patiënt. Bij alle maaltijden staat puur, vers en echt eten centraal. Voor ziekenhuis Bernhoven verzorgen wij een voedings- en gastvrijheidsconcept. Wat dat precies inhoudt lees je hier

Bij revalidatiecentra serveren we aan zowel medewerkers als cliënten een vers en gezond ontbijt, lunch en diner. Dit gebeurt met oprechte aandacht voor de gast. Zijn er speciale wensen of diëten, dan houden onze chef-koks daar rekening mee. Uiteraard is het mogelijk om tussen de maaltijden door een lekkere kop koffie, kop thee of een verse vruchtensap te serveren. Graag zelfs! Dit doen wij bijvoorbeeld al bij Sint Jacob en bij zorghotel Recura.

We bieden bewoners, medewerkers en gasten een plek waar zij zich comfortabel voelen. Tijdens een ontmoeting genieten van een lekkere kop koffie of verse maaltijd in een sfeervolle setting. Gerechten die op ambachtelijke wijze bereid zijn. Met verse ingrediënten, zonder kunstmatige toevoegingen.

Persoonlijke aandacht en gastvrije dienstverlening staan centraal in verpleging- en verzorgingsorganisaties. In een sfeervolle ambiance, afgestemd op de behoeften en mogelijkheden van de betreffende instelling. We bieden bewoners een ruime keuzevrijheid in eten en drinken, rekening houdend met diëten of allergieën en wanneer en waar deze de maaltijd wilt nuttigen. De bewoners van Pantein maken naar tevredenheid gebruik van onze diensten.

Referenties

Banner Hutten CC Bernhoven
Banner Hutten CC Bernhoven

"Ondervoeding in het ziekenhuis: een complexe strijd"

bewerkt
“Het lukte om Felipe aan het eten te houden”

Persoonlijke aandacht in het Prinses Máxima Centrum

Na een halfjaar intensieve chemobehandelingen in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie en het AMC in Amsterdam is Felipe (4) weer thuis. Vanaf de dag dat de diagnose leukemie werd gesteld, hebben zijn ouders er alles aan gedaan om Felipe van de sondevoeding af te houden. “We hopen met ons verhaal andere ouders te inspireren om niet op te geven, maar te blijven zoeken naar mogelijkheden om je kind aan het eten te houden,” aldus zijn vader Klaas Betzema.

Lees meer

In de praktijk

Waarmee kunnen we voor jou van betekenis zijn?

HFC_contact_Jan_Loeff.jpg
HFC_contact_Jan_Loeff.jpg

Samen een bijdrage leveren aan bewoners en patiënten?

Hier beleef je Hutten

Prijzen en onderscheidingen

Contact

088 706 1200

Mail ons

Kom langs