20150915 Hutten Ideentuin 6236

De Hutten Ideeëntuin

Even niet zo creatief?
Laat je inspireren!

Zien, proeven, voelen en ruiken

Hutten is met De Guijt altijd op zoek naar nieuwe inspirerende voedingsconcepten. Zo kan het assortiment van De Guijt verbeterd worden en vergroot. Maar De Guijt wil ook graag inspireren. En dat doet De Guijt op de Hutten Ideeëntuin. Twee keer in het jaar kunnen de samenwerkers van Hutten uit het hele land, opdrachtgevers en relaties de nieuwe gerechten en concepten van Hutten zien, proeven, voelen en ruiken.

Meld je direct aan!
Ideeëntuin Hutten

Schrijf je in voor de volgende Ideeëntuin

De Hutten Ideeëntuin vindt twee keer per jaar plaats in Hutten Culinair Centrum en is één van de initiatieven om je te laten zien wat er binnen Hutten allemaal gebeurt op culinair gebied.

Het programma
We doen een rondje van de zaak: voor iedereen die achter de schermen wil kijken op het hoofdkantoor of THREE-SIXTY. Natuurlijk zijn er weer lekkernijen om te proeven en kun je kennismaken met nieuwe producten en ontwikkelingen binnen Hutten, een kijkje in de toekomst nemen en er zijn diverse workshops. Een DJ zorgt voor gezellige muziek....er mag gedanst worden! Pak een drankje om even gezellig met elkaar door te praten. Voor je het weet is het alweer 19:00 uur.

.Wil je een keer inspiratie opdoen tijdens onze Hutten Ideeëntuin?

Meld je direct aan!

Impressie

Volg ons verhaal

Contact

0413 366 633

Mail ons

Kom langs