Hutten Maaltijdboxen 2

Veel gestelde vragen

Bestellen in 3 stappen: zo werkt het!


Stap 1: Maak je keuze | Alleen ontbijt- of lunchpakketten bestellen? Of ook maaltijden? Een mix van vega, maaltijden en maaltijdsalades? Alles is mogelijk. En als je morgen een andere uitdaging hebt, staan we opnieuw voor je klaar.

Stap 2: Vul eventueel aan | In ons uitgebreide grab ’n go assortiment vind je (gekoelde) gezonde gerechten in een duurzame verpakking om mee te nemen, zoals salades, smoothies en soep. We hebben ook een assortiment tussendoortjes uit onze eigen bakkerij. Zalig zoete muffins, brownies en bananenbrood en hartige worstenbroodjes. Wat pak jij mee?

Stap 3: Bel of mail ons met je bestelling | Geef ons het aantal pakketten en/of maaltijden door, de varianten die je wilt bestellen en wij maken je bestelling in orde. Je kunt elke dag een nieuwe bestelling doorgeven of bestel voor meerdere dagen. We leveren elke dag!

Warme en Koude Maaltijden 02

Bestellen & betalen

 • Hoe kan ik bestellen?

Je kunt je bestelling doorgeven via het bestelformulier op deze website. We hebben verschillende formulieren voor ontbijt & lunch, warme en koude maaltijden, ons grab ’n go assortiment en tussendoortjes. Bestellen kan voor een, maar ook voor meerdere dagen of weken ineens, lekker makkelijk!

 • Tot hoe laat kan ik bestellen?

Twee dagen voordat je je bestelling wilt ontvangen geef je voor 12.00 uur je bestelling door. Wil je dus voor woensdag bestellen, dan geef je maandag voor 12.00 uur je bestelling door.

 • Kan ik een eenmalige bestelling doen?

Ja, je kunt eenmalig een bestelling plaatsen en zit nergens aan vast.

 • Kan ik ook een abonnement nemen?

Bestellen bij Hutten is geheel vrijblijvend. Wij werken niet met abonnementen, maar als je wil dat we dagelijks leveren dan bepalen we samen de aantallen en de periode.  

 •  Kan ik mijn bestelling wijzigen?

Wil je iets in je bestelling wijzigen? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met ons bestelbureau via 0413-752075. Wij bekijken vervolgens samen de mogelijkheden.

Maaltijdenservice Worstenbroodjes
 • Is er een minimale en/of maximale afname van pakketten of maaltijden?

We hanteren een minimale afname van € 90,- per bestelling (excl. bezorgkosten) en geen maximum.

 • Wat zijn de bezorgkosten?

Bij minder dan 50 kilometer hanteren we bezorgkosten van € 39,50. Ben je meer dan 50 kilometer van ons gevestigd dan maken we samen afspraken. Mogelijk ligt jouw locatie op een van onze vaste routes en kunnen we tegen zeer lage kosten bezorgen.

 • Hoe kan ik betalen?

Je krijgt een factuur met een betaaltermijn van acht dagen.

 • Zit ik ergens aan vast?

Je kunt de door jou bestelde maaltijden tot 48 uur van te voren kosteloos annuleren. Als je later dan deze 48 uur de bestelling annuleert, dan zal de volledige bestelling in rekening worden gebracht.

Maaltijdenservice Algemeen

Het vervoer & de levering

 • Hoe worden de pakketten en maaltijden vervoerd?

Onze producten zijn per stuk verpakt en worden volgens HACCP-richtlijnen vervoerd in gekoelde containers met ons eigen wagenpark.

 • Wat is de levertijd?

We leveren van maandag tot en met zaterdag volgens het tijdsslot dat wordt afgesproken. Dit zal in blokken van 1 uur zijn.

 • Hoe laat leveren jullie?

We leveren jouw bestelling met ons eigen wagenpark. Dit doen we in twee tijdsblokken: van 08.00 – 10.00 en van 13.00 - 15.00 uur.

 • Kan ik ook afhalen?

 Ja, natuurlijk kun je jouw bestelling afhalen, dit kan bij ons magazijn, dat is gevestigd aan de Huygensweg 10 in Veghel.

 • Wat moet ik doen als ik producten mis?

Mis je iets? Neem dan contact op met ons bestelbureau op nummer: 0413 752075.

Maaltijdenservice VersFruit

Onze service en bereikbaarheid

 • Waar halen jullie de ingrediënten vandaan?

We geloven in duurzaam ondernemen. We kennen de herkomst van al onze ingrediënten en producten en krijgen ze dagelijks vers geleverd. Veel van onze verse groenten en fruit zijn lokaal gesourcht. Kan dat niet, zoals bij sinaasappels, dan kennen we de precieze herkomst. We stellen duurzaamheidseisen aan al onze ingrediënten. Aan vlees, gevogelte en eieren, maar ook aan koffie en cacao. Zo willen we laten zien dat je lekker en betaalbaar kunt eten zonder nadelige gevolgen voor mens, dier en milieu en kunnen we je een transparant en eerlijk verhaal vertellen. 

Op deze manier maken onze chefs en bakkers elke dag verse en smaakvolle producten. Spreads en soep vol verse groenten, koekjes met echte boter en smoothies tjokvol fruit. Eigenwijs zijn we ook. We gaan obstakels niet uit de weg en komen met verrassende oplossingen voor de wereld om ons heen. Met De Verspillingsfabriek strijden we tegen verspilling. Van voedsel en van talent. We hebben niet de illusie dat we alles weten en goed doen. Maar geven het beste wat we in huis hebben en willen echt van betekenis zijn.

Maaltijdenservice HuisgemaakteSoepen
 • Wat voor recepten gebruiken jullie?

We gebruiken uitsluitend recepturen die gemaakt zijn door onze top chefs. Zij komen van over de hele wereld, zoals Australië, Italië en Spanje. We hebben zo wel 27 nationaliteiten  in dienst en daarmee een authentieke bron van internationale recepturen.

 • Houden jullie rekening met allergieën?

De ingrediëntendeclaratie van elke maaltijd is bekend, onze maaltijden bevatten wel allergenen. Bij het bestelbureau kunnen ze je precies vertellen welke dit per maaltijd zijn, zij adviseren je graag.

 • Hoe kan ik jullie bereiken?

Je kunt ons telefonisch bereiken op: 0413 - 366 633 en per mail via bestellen@hutten.eu

 • Wanneer zijn jullie bereikbaar?

Voor nieuwe bestellingen kun je ons altijd bereiken op 0413 - 366 633. Voor herhaalbestellingen en andere vragen bel je ons bestelbureau op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 op nummer 0413 - 75 20 75. Op zaterdag is het bestelbureau bereikbaar van 08.30 tot 15.00.

Grab 039 nGO stretch width1400
Grab 039 nGO stretch width1400

Maak je bestelling compleet met onze tussendoortjes
en Grab 'n Go producten