20150927_Hutten_Heerkens_6341.JPG

Ontdek Hutten

Maatschappelijk
verantwoord ondernemen

20150912_Hutten_BBQ_Veghel_T_Ham_6013.JPG

Nooit klaar met duurzaamheid

Zo'n vijftien jaar geleden kwam bij Hutten het besef dat de wereld voor een transitie stond. We hebben te veel genomen van onze aarde. We moesten in actie komen en houding nemen. En dat hebben we gedaan. Als je Hutten een beetje kent, weet je bijvoorbeeld dat we de hele keten van onze producten en diensten hebben beetgepakt en we deze nu van grond tot mond kunnen volgen. En dat maatschappelijk verantwoord ondernemen bij ons ook gaat om het voortdurend zoeken naar hoe we van betekenis kunnen zijn voor een ander. Of dat nu onze samenwerkers zijn, onze opdrachtgevers, leveranciers of de maatschappij. En daar zijn we elke dag mee bezig. Want we zijn nog lang niet klaar en laten ons graag inspireren door anderen.

Trostomaten Uden 20

Een transparant en eerlijk verhaal

De manier waarop wij met ons eten en drinken omgaan, verklapt onze kijk op de wereld en zegt wie we zijn. We hebben niet de illusie dat we alles weten en goed doen, maar we proberen oprecht van betekenis te zijn, door het beste te geven wat we in huis hebben. We volgen instanties die de laatste wetenschappelijke inzichten hebben op voeding in relatie tot bijvoorbeeld gezondheid en duurzaamheid. Deze inzichten hebben we gebundeld tot onze eigen visie op eten en drinken waarin vijf pijlers centraal staan: smaakvol, aantrekkelijk, gezond, duurzaam en transparant. Onze producten bevatten minder suikers, zout en de betere vetten. Ze zorgen voor behoud van vitamines en mineralen, een beter leven voor dieren. Ze hebben een heldere herkomst en bevatten geen onnatuurlijke E-nummers. We geloven in duurzaam ondernemen. En dus kennen wij de herkomst van al onze producten. Zo kunnen we je een transparant en eerlijk verhaal vertellen!

Portret_Visitcard_II_38_.jpg

Duurzaamheid

"Het verder verduurzamen van de dienstverlening is één van de speerpunten van het beleid van Hutten. Aangezien ons complete logistieke proces in eigen beheer tot uitvoering komt, is een hoogwaardig, milieuvriendelijk wagenpark daarin een vereiste."

Jan van Hooff
directeur Hutten Culinair Centrum

Onze certificeringen

thumb_20141125_Hutten_Night_of_the_Proms_7947_1024.jpg
thumb_20141125_Hutten_Night_of_the_Proms_7947_1024.jpg

Bekijk het
jaarverslag 2019

Banner Paula v Beusekom
Banner Paula v Beusekom

Meer weten over
verantwoord ondernemen?

Contact

088 706 1200

Mail ons

Kom langs