20150927_Hutten_Heerkens_6341.JPG

Ontdek Hutten

Maatschappelijk
verantwoord ondernemen

20150912_Hutten_BBQ_Veghel_T_Ham_6013.JPG

Nooit klaar met duurzaamheid

Zo'n vijftien jaar geleden kwam bij Hutten het besef dat de wereld voor een transitie stond. We hebben te veel genomen van onze aarde. We moesten in actie komen en houding nemen. En dat hebben we gedaan. Als je Hutten een beetje kent, weet je bijvoorbeeld dat we de hele keten van onze producten en diensten hebben beetgepakt en we deze nu van grond tot mond kunnen volgen. En dat maatschappelijk verantwoord ondernemen bij ons ook gaat om het voortdurend zoeken naar hoe we van betekenis kunnen zijn voor een ander. Of dat nu onze samenwerkers zijn, onze opdrachtgevers, leveranciers of de maatschappij. En daar zijn we elke dag mee bezig. Want we zijn nog lang niet klaar en laten ons graag inspireren door anderen.

Barstensvol levenslust

Niets zo lekker als je barstensvol energie te voelen. Je voelt je sterk. Hebt zin om uitdagingen aan te gaan. Kom maar op! Voeding speelt een cruciale rol in hoe je je voelt. Met dat bewustzijn heeft Hutten het huislabel De Guijt opgericht. Het De Guijt-assortiment verzekert je van een uitgebreid gezond, vers en heerlijk aanbod. Stuk voor stuk vriendelijke producten met een welzijnskeurmerk. Verse groenten en fruit, heerlijke sappen, krachtige soep, smaakvol vlees. Met verse en gezonde voeding bruis je de dag door. Barstensvol levenslust. De Guijt daagt iedereen uit om bewust te kiezen; tijdens het werk bijvoorbeeld. Dat voelt niet alleen goed. Het verbetert zelfs de bedrijfsprestaties. Fitte werknemers zijn goud waard.

De basiswaarden van De GuijtPure producten zonder kleur-, geur- en smaakstoffen en vol voedingsstoffen waar je iets aan hebt.

De Guijt-producenten geloven in duurzaam ondernemen met respect voor de aarde.

De Guijt-vlees en -zuivel komt van boeren die elke dag met passie en liefde werken aan het verbeteren van het dierenwelzijn.

Traditionele receptuur, met de hand bereid. Hutten is een bedrijf dat continu in ontwikkeling is; continu op zoek naar verbeteringen en innovatieve oplossingen.

Portret_Visitcard_II_38_.jpg

Duurzaamheid

"Het verder verduurzamen van de dienstverlening is één van de speerpunten van het beleid van Hutten. Aangezien ons complete logistieke proces in eigen beheer tot uitvoering komt, is een hoogwaardig, milieuvriendelijk wagenpark daarin een vereiste."

Jan van Hooff
directeur Hutten Culinair Centrum

Onze certificeringen

thumb_20141125_Hutten_Night_of_the_Proms_7947_1024.jpg
thumb_20141125_Hutten_Night_of_the_Proms_7947_1024.jpg

Bekijk het
jaarverslag 2017 

superman_banner_mail.jpg
superman_banner_mail.jpg

Foodsquad - samenwerken aan duurzamere en vitalere voeding

Banner Jack Franken contact Hutten stretch width1400 3
Banner Jack Franken contact Hutten stretch width1400 3

Meer weten over
verantwoord ondernemen?

Volg ons verhaal

Contact

0413 366 633

Mail ons

Kom langs