Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

'Thuis bij 't Boshuys': ouderwets genieten met de pannen op tafel

Sportclubjes en uitlopende werkafspraken gooien vaak roet in het gezamenlijke avondeten. En op de momenten dat iedereen wel aanschuift, verschijnen ook de tablets en smartphones. Herkenbaar? Voor gezinnen met kinderen vast wel. Daarom heeft 't Boshuys een ouderwets gezellig en betaalbaar concept bedacht: Thuis bij ’t Boshuys.

Wat houdt het in? Heel simpel: elke woensdag kun je er voor slechts € 7,50 per persoon genieten van een lekkere maaltijd van groenten, vlees en aardappels en een heerlijk toetje. Om het echte thuisgevoel te krijgen, staan de pannen gewoon op tafel.

Betaalbaar uit eten met je hele gezin, maar vooral even terug naar hoe samen eten ooit is geweest: echt tijd voor elkaar en de pan gewoon op tafel. Dit had Mark van Pelt, locatiemanager, in gedachten bij een familieavond in 't Boshuys. Vanaf 12 maart is deze avond er onder de naam 'Thuis bij 't Boshuys'. Elke woensdag kunnen gezinnen (vanaf drie personen) aanschuiven voor een gezonde Hollandse maaltijd. Zoals vlees met groente en aardappels mét natuurlijk jus zoals oma die altijd maakte. Na het eten een schaaltje vla en dan pas de kinderen van tafel om nog even te spelen. Misschien wel met een van de spelletjes uit de spelletjeskast.

Kinderen eten goed en gezond
Op 12 maart vond de aftrap plaats en de eerste avond was meteen een succes. Er heerste een gezellige familiesfeer en het eten werd door iedereen positief ontvangen. In de brasserie verschenen gedurende de avond her en der de pannen op tafel. Dat trok uiteraard de aandacht van andere gasten. Chefkok Guus maakt veel gebruik van eerlijke producten en dat past prima bij deze gezinsavond. Een van de eerste gezinnen die deze avond genoten van een heerlijke maaltijd, is de familie Emonds: "Met kinderen ben je altijd op zoek naar een betaalbare oplossing om met elkaar uit eten te kunnen gaan. Dit sluit daar perfect op aan. Dat de kinderen daarbij ook goed en gezond eten, in plaats van de gebruikelijke frietjes of pannenkoeken, is helemaal super.”

Schuif aan voor slechts € 7,50 per persoon Ook zin gekregen om de gezellige sfeer en lekkere maaltijden eens te proeven? Schuif dan eens aan. Reserveren is mogelijk vanaf minimaal 3 personen via info@boshuysbest.nl of 0499 - 375 289. Een gezin van vier personen betaalt dus slechts € 30,- voor een complete maaltijd. Drankjes en een eventueel soepje vooraf zijn niet bij de prijs inbegrepen. Lees meer op www.boshuysbest.nl.