Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

Alphabet kleurt blauw

Het nieuwe bedrijfsrestaurant van Alphabet, een autoleasemaatschappij uit Breda, is een pareltje geworden. Het restaurant, dat de naam 'Blue' zal dragen, heeft een complete make-over gekregen. Het resultaat is een frisse en inspirerende omgeving waar gasten kunnen genieten van fruitige sappen, de lekkerste broodjes en vers bereide maaltijden door de chef-kok. De nieuwe zelfscankassa's zorgen ervoor dat gasten makkelijk en snel kunnen afrekenen.

Wanneer je als gast het restaurant bezoekt, kun je er niet omheen: de frisse blauwe kleur springt je meteen in het oog. De naam van deze plaats is dan ook 'Blue'. Leuk detail: de naam is bedacht door een medewerker van Alphabet. Alphabet geeft haar medewerkers graag een stem. Daarom werden zij uitgedaagd om leuke namen te bedenken voor het nieuwe bedrijfsrestaurant, in combinatie met een leuke winactie. De naam 'Blue' kwam als winnaar uit de bus. De naam is kort en duidelijk en blauw is de hoofdkleur in de huisstijl van Alphabet.

Verse bereiding

Voor de bezoekers van het restaurant zijn er twee grote veranderingen zichtbaar. Zo kunnen de gasten met zelfscankassa's zelf hun drankjes en eten afrekenen. Maar misschien wel de meest belangrijke verandering is de toevoeging van front cooking. Locatieverantwoordelijke van Alphabet, Milly Broere: 'Gasten kunnen nu echt genieten van een verse maaltijd. Onze kok en de samenwerkers bereiden alle producten en gerechten ter plekke. Zo kunnen wij onze gasten nog meer bieden dan voorheen.' Om ervoor te zorgen dat de gasten op culinair vlak nog meer kunnen genieten dan voorheen is er nu ook een chef-kok werkzaam bij 'Blue'.

De bezoekers vinden het restaurant supermooi geworden. 'Zij zijn ook erg tevreden over het aanbod dat wij hen bieden. Wel moet een aantal mensen nog wennen aan de zelfscankassa's. Maar geleidelijk aan gaat dat beter. En het werkt ook een stuk sneller,' zo vertelt Milly. Ook de samenwerkers hebben het goed naar hun zin in de vernieuwde omgeving. 'We beginnen steeds beter onze draai te vinden. Het is een heerlijke ruimte om te werken.' Alphabet en Hutten werken al meer dan tien jaar samen om de werknemers in Breda te verrassen met culinaire hoogstandjes.