Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

Arash Mostafa genomineerd voor F&B Professional of the Year 2018

Arash Mostafa is Food & Beverage Manager voor Hutten bij het Evoluon, volgens zijn collega’s hét voorbeeld van hospitality en een van de negen genomineerden voor de titel van F&B Professional of the Year 2018. Netwerkvereniging AF&BM organiseert deze verkiezing jaarlijks. De drie kandidaten met de meeste stemmen mogen zich presenteren aan de jury, waarna de winnaar tijdens het jaargala van AF&BM op 3 februari 2018 bekend wordt gemaakt. Graag laten we je nader kennismaken met Arash, zodat jij straks weloverwogen je stem op hem kunt uitbrengen ;-)! 

Arash Mostafa is Food & Beverage Manager voor Hutten bij het Evoluon, volgens zijn collega’s hét voorbeeld van hospitality en een van de negen genomineerden voor de titel van F&B Professional of the Year 2018. Netwerkvereniging AF&BM organiseert deze verkiezing jaarlijks. De drie kandidaten met de meeste stemmen mogen zich presenteren aan de jury, waarna de winnaar tijdens het jaargala van AF&BM op 3 februari 2018 bekend wordt gemaakt. Graag laten we je nader kennismaken met Arash, zodat jij straks weloverwogen je stem op hem kunt uitbrengen! 
“Ik twijfelde eerst of ik wel mee zou doen en nu ik zie tussen welke namen ik sta, vind ik het nog meer een eer. Ik wil mijn mede-genomineerden dan ook hartelijk feliciteren.” Arash heeft zich bij het Evoluon ontwikkeld van uitzendkracht tot F&B Manager en locatieverantwoordelijke. “Ik ben echt gaan doen waar mijn hart ligt. Ik ben opgeleid als boekhouder. Na mijn diploma ging ik werken bij de Drie Gezusters in Eindhoven en dacht ik: dat doe ik een jaartje. Dan ga ik reizen en verder studeren. Maar die vervolgstudie moet er nog steeds komen.”

Teamwork
Arash is volgens zijn collega’s elke opdrachtgever minimaal vijf stappen voor. Hij lacht: “Ik geniet ervan als een opdrachtgever me belt om een schaal met broodjes en ik er al mee in mijn hand onderweg ben. Of wanneer ik merk dat de opdrachtgever erg nerveus is, dan leg ik hem of haar in de watten door tijdig een lekker kopje koffie te brengen. Bij het Evoluon hebben we als motto ‘de gast betaalt ons salaris’. We en ons dus, we doen het samen. Dat vind ik meteen het lastige aan deze nominatie. Om me heen staat een gemotiveerd team dat elke dag de focus en drive heeft om de gasten volledig te ontzorgen. Elke gast heeft hoge verwachtingen, of deze nu aanschuift bij een chique diner of opschept van een stamppotbuffet. Ik wil dat iemand lachend binnenkomt met een verwachting en lachend vertrekt omdat we die hebben waargemaakt. Ik geniet ook van de diversiteit, geen dag is hetzelfde.” 

Gastvrijheidsgen
Hospitality zit in het dna van Arash. “Wie mijn gastvrijheid kan overtreffen? Mijn moeder. Als er zes mensen mee-eten, kookt ze voor acht personen. Voor als er iemand langskomt. En ook bij onverwachts bezoek, maakt ze met minimale ingrediënten het lekkerste feestmaal. Oorspronkelijk komen we uit Iran. Ik weet niet of dat er iets mee te maken heeft, maar ik heb deze gastvrijheid van huis uit meegekregen. Daarom vind ik het ook lastig te benoemen hoe ik dat doe, gastvrij zijn. Het is voor mij zo gewoon. Toen mijn vriendin en ik een huis kochten en een borrel organiseerden voor een klein gezelschap, kwam mijn vriendin met plastic bordjes en glazen aan. Dat kwam er bij mij dus niet in. Wijn hoort in een glas.”

Collega’s als inspiratiebron
Volgens de AF&BM zijn de genomineerden dé aangewezen mensen om het vakgebied naar een nieuw niveau te tillen. Hoe blijft Arash geïnspireerd? “Ik lees veel over F&B en ons sociale intranet Mijn Hutten is voor mij een grote inspiratiebron. Daar plaatsen mijn collega’s veel foto’s en filmpjes van hoe evenementen zijn opgebouwd en van presentaties van gerechten. Ook organiseert Hutten twee keer per jaar de Hutten Ideeëntuin, waarbij (nieuwe) trends en innovaties worden gepresenteerd. Ideeën die ik daar vandaan haal, communiceer ik dan weer op de vloer en op kantoor.” Binnenkort start Arash met een nieuwe uitdaging. “Ik ga de banqueting en events bij ASML organiseren. Vanaf 1 januari start Hutten daar als nieuwe cateraar. Een grote uitdaging voor mij, ik zal uit mijn comfortzone moeten stappen, omdat het allemaal nieuw is. Ik vind het spannend, maar heb er alle vertrouwen in dat het prachtig wordt daar.”

Help jij Arash aan de titel F&B Professional of the Year 2018? 
Breng dan nu via deze link je stem uit! 

Je kunt per e-mailadres een keer stemmen, dus als je meerdere mailadressen hebt... En… zeg het voort! Thanks!