Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

Bernhoven is van betekenis op de Dag van de Gastvrijheid

Op de jaarlijkse 'Dag van de Gastvrijheid' werden patiënten en bezoekers van ziekenhuis Bernhoven onlangs extra in het zonnetje gezet. Hutten Care & Cure verzorgt het totale eten- en drinkenconcept in Bernhoven, dit jaar uitgeroepen tot meest gastvrije ziekenhuis van Nederland. Met goed en gezond eten en drinken en oprechte gastvrijheid willen wij bijdragen aan het welzijn en een spoedig herstel. Wij willen hiermee substantieel van waarde zijn voor de gezondheid van patiënten en gasten in Bernhoven.

Op de Dag van de Gastvrijheid werden op alle afdelingen van het ziekenhuis roosjes en appeltjes uitgedeeld aan patiënten. Onze samenwerkers presenteerden daarnaast een smakelijk extraatje voor bij de maaltijd; zij maakten een heerlijke hangop met verse aardbeien, walnoten en honing voor de patiënten. Op de afdeling waar jonge patiënten revalideren, kregen de kinderen heerlijke pannenkoeken, kleurrijk versierd met fruit, slagroom, poedersuiker en stroop, voorgeschoteld.

In het ziekenhuis vonden er gedurende de dag verschillende activiteiten plaats voor de patiënten en hun bezoekers. Op de dialyseafdeling konden patiënten bloemschikken om vervolgens hun creaties uit te delen aan andere patiënten, een mooi voorbeeld van hoe we voor elkaar van betekenis kunnen zijn! Daarnaast werden op verschillende afdelingen ruimten omgetoverd tot verwensalon waarbij de patiënten genoten van een ontspannende massage of een voetenbadje. De patiënten die slecht ter been zijn, konden terecht in speciaal ingerichte 'huiskamers' om samen met de andere revalidanten een kop koffie te drinken.