Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

Bijna klaar: metamorfose voor ‘t Buitenhuys

Als je onlangs bij 't Boshuys in Best bent geweest, heb je misschien wel gezien dat er flink wordt verbouwd. Het is niet de brasserie die onder handen wordt genomen. De werklieden zijn bezig met een verfraaiing van 't Buitenhuys. Het wordt een bijzondere eventlocatie, waar je straks terecht kunt voor een gezellig feest. En dat allemaal in een unieke omgeving!

In het bosrijke gebied tussen Best en Son wordt op dit moment de laatste hand gelegd aan de omvangrijke opknapbeurt. 't Buitenhuys bevindt zich in een hangar, waarvan defensie vroeger de eigenaar was. Deze hangar is zoveel mogelijk intact gelaten. De industriële constructie is voorzien van een nieuw 'sausje' waardoor er een warme sfeer is gecreëerd. Het team van onze afdeling Decor is daar de afgelopen periode druk mee in de weer geweest.

Woudreuzen en historische foto's

Een van de dingen die zijn toegevoegd aan 't Buitenhuys zijn de grote bomen. Deze geven je het gevoel dat je in een bos bent. Maar niet alleen de blaadjes en de takken zorgen voor een bijzondere sfeer. Historische foto's van de omgeving van 't Buitenhuys nemen je even mee terug in de tijd. In de vernieuwde zaal is uiteraard een bar geplaatst, maar er is ook ruimte gemaakt voor een podium. En dat biedt enorm veel mogelijkheden.

Want met 't Buitenhuys is er een prachtige plek bijgekomen voor verschillende evenementen. Of het nu een bruiloft is, personeelsfeest, seminar of een andere bijeenkomst, alles is mogelijk. De zaal heeft een capaciteit tot 800 personen en is daarom geschikt voor kleine en intiemere partijen, maar ook voor grotere samenkomsten. Hutten denkt graag met jou mee voor de invulling van een geslaagd event.

Op de website van 't Boshuys kun je een blog vinden over de verbouwing. Daarnaast kan je er contact leggen voor een reservering. De eerste zijn inmiddels binnen dus wacht niet te lang! Klik hier voor meer informatie.