Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

De Guijt gaat naar de beurs

Niet naar Amsterdam, maar naar Zwolle natuurlijk. Daar vindt vandaag en morgen de Bio-beurs plaats. De belangrijkste nationale trade fair voor wie serieus zaken doet op de biologische markt. En daar willen we natuurlijk bij zijn met onze lekkere en eerlijke koekjes van De Guijt uit onze eigen bakkerij. Eind vorig jaar zetten we de eerste stappen in retailland met onze lekkere koeken. Deze zijn inmiddels in diverse winkels te vinden, waaronder die van Ekoplaza. En omdat we graag zoveel mogelijk mensen kennis willen laten maken met onze smaakvolle producten, hebben we een mooie De Guijt-stand ingericht op de Bio-beurs. Kom jij naar de beurs? Loop dan zeker langs stand F221!

In de stand praat Eric van Habraken je graag bij over de koekjes en onze bijzondere bakkerij. In onze bakkerij werken mensen met spraak- en taalproblemen of een afstand tot de arbeidsmarkt. Elke dag maken zij op ambachtelijke wijze de lekkerste koekjes met de beste ingrediënten. Van haver en spelt bijvoorbeeld. In de bakkerij pionieren we ook met het verminderen en vervangen van geraffineerde suiker en het verminderen van vet en zout. Dat doen we vanuit ons gezondheidsbeleid dat stelt dat we in 2017 de toegevoegde suiker teruggeschroefd hebben naar 50% ten opzichte van 2014.

Groen groeit
Biologisch is razend populair. In Nederland groeit de verkoop van biologische producten in 2015 naar verwachting met meer dan 15% en ook wereldwijd stijgt de vraag. Het thema van de Bio-beurs in 2016 is 'Groen groeit'. Op de Bio-beurs zijn ruim 350 bedrijven vanuit de hele biologische keten vertegenwoordigd. Een overzicht van alle standhouders is te vinden op www.bio-beurs.nl. Het aanbod is afgestemd op alle professionals die werk maken van biologisch: horeca en catering, winkeliers, handel en verwerking en boeren en telers.

Wil je meer weten over De Guijt? Neem dan contact op met Eric Habraken: eric.habraken@hutten.eu.