Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

De handen ineen voor een nieuw voedselsysteem

Een waarheid als een koe, maar de laatste tijd wordt het je als bewuste consument knap lastig gemaakt bij het kiezen. Wel of geen brood, hoeveel gram groenten heb je nodig en hoe zit het nou met suiker? Daar sta je dan met je mandje in de supermarkt… Herkenbaar? 

Gelukkig ben je niet de enige en gelukkig zijn er ook initiatieven die de samenwerking opzoeken en de handen ineen slaan. Zij gaan samen op zoek naar antwoorden op deze dilemma’s. Maak kennis met Foodsquad.

Foodsquad is een platform van bedrijven en instellingen die samenwerken om het huidige voedingssysteem te veranderen. Ze streeft naar innovaties, nieuwe producten en andere voedingsgerelateerde diensten om voeding te creëren die daadwerkelijk bijdraagt aan een beter leven. Foodsquad gelooft in de preventieve kracht van voeding bij het voorkomen van ziektes, de curatieve kracht van voeding in het bestrijden van ziekten en de amplitieve kracht van voeding bij het verhogen van onze energie en productiviteit. Waar het dan over gaat? Over vers, puur, ambachtelijk en zoveel mogelijk onbewerkt eten. Dit doet Foodsquad niet door actie te voeren of anderen te inspireren, maar door het ‘gewoon’ samen te doen!