Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

​De Ideeëntuin: een tuin vol inspiratie!

Hutten is met De Guijt altijd op zoek naar nieuwe inspirerende voedingsconcepten. Zo kan het assortiment van De Guijt verbeterd worden en vergroot. Maar De Guijt wil ook graag inspireren. En dat doet De Guijt op de Ideeëntuin. Vier keer in het jaar kunnen de samenwerkers van Hutten uit het hele land, opdrachtgevers en relaties de nieuwe gerechten en concepten van Hutten zien, proeven, voelen en ruiken.

De ideeëntuin biedt niet alleen inspiratie op het gebied van nieuwe concepten maar laat ook de Helden van Hutten aan het woord. Deze leveranciers vertellen tijdens de ideeëntuin enthousiast over hun product. Want zij weten het beste wat er bij komt kijken om een goede kwaliteit te bereiken en beleven de ontwikkelings- en verbeterprocessen van dichtbij mee. Deze producenten zijn trots op hun product en dat mogen ze zijn ook! Kijk bijvoorbeeld naar de kaasmaker van Uniekaas, zij produceerden een kaas vrij van e-nummers.

De nieuwe helden van De Guijt krijgen een plaatsje om hun verse producten te laten zien en proeven. En het is dus ook de plek waar de door Hutten zelf ontwikkelde concepten voor het eerst door het grote publiek geproefd kunnen worden. Voorafgaand hieraan is er intern bij het Culinair Centrum in Veghel de Proeftuin, daar worden die concepten door onze specialisten intern eerst getest op smaak, kleur en presentatie.

Ten slotte krijgen andere innovaties en ontwikkelingen op de Ideeëntuin een podium. Zo konden we er dit jaar de prijzen laten zien die we in de wacht wisten te slepen: meest invloedrijke cateraar van Nederland, beste bedrijfsrestaurant van Nederland, meest gastvrije ziekenhuis van Nederland.

De Ideeëntuin vindt vier keer per jaar plaats in Hutten Culinair Centrum en is één van de initiatieven van Hutten om je te laten zien wat er binnen Hutten allemaal gebeurt op culinair gebied. Zou je graag een keer een bezoek brengen aan de Ideeëntuin? Of zou je met je collega’s of vereniging als echte chefs willen wanen? Neem dan contact op met gastheer Frenk van den Berg.

De volgende Ideeëntuin is op … schrijf je voor ..in als je benieuwd bent naar alle (nieuwe) concepten binnen Hutten!