Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

De jeugd heeft de toekomst

Ik zie ze nog binnenkomen, de jonge maar vooral leergierige studenten. Onbevangen en klaar om veel te leren. En wat is het dan mooi om te zien dat zij zich in een jaar tijd fantastisch hebben ontwikkeld. Ik vind het dan ook gepast om hen een voor een in het zonnetje te zetten. Want dat hebben zij na een prachtig jaar wel verdiend.

Niek, Sidney, Bas, Jack en Lynn stonden vorig jaar september voor het eerst op de stoep bij het Hutten Culinair Centrum in Veghel. Niek liep bij ons stage voor de opleiding kok niveau 1 en Sidney deed dat op niveau 3. En wat hebben deze helden een mooie groei doorgemaakt bij Hutten! Ik vind het echt enorm jammer dat ik van hen afscheid moet nemen. Maar zij hebben een volgende stap dik en dik verdiend en ik wens ze dan ook veel succes toe bij de nieuwe uitdagingen die hen te wachten staan.

Gelukkig blijven er een aantal super krachten in Veghel. Zo hebben Bas en Jack allebei het diploma voor de opleiding kok niveau 3 behaald. Nadat zij de felbegeerde oorkonde in de wacht wisten te slepen, bleven zij bij ons actief. Zij versterkten onze brigade als catering kok. Last but not least wil ik ook Lynn in de spotlights zetten. Zij heeft met schitterende cijfers het certificaat 'Werken in de keuken' van de KPC Groep behaald. Sinds mei is zij al meerdere dagen voor Hutten gaan werken.

Een bedrijf als Hutten mag trots zijn dat het ieder jaar jonge mensen opleidt tot kok om ze daarna een contract aan te kunnen bieden of te zien uitwaaien naar gewaardeerde collega's. In het nieuwe schooljaar ga ik samen met Yvonne Verstegen wederom aan de slag met een nieuwe lichting talenten. Ik zal de kanjers die ons gaan verlaten missen maar hun bloei bij Hutten niet snel vergeten. Nogmaals dank en geniet van dit beroep… jullie beroep!