Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

Dineren in aangename eenzaamheid

‘Dineren in aangename eenzaamheid’ klinkt voor de meeste mensen vast niet als een heel aantrekkelijk idee. Maar dit verandert misschien wel bij het horen van de gedachte achter en het zien van dit bijzondere pop-up concept dat van 28 tot en met 30 november haar deuren wederom zal openen in Amsterdam.

Wederom? Ja dat klopt, eind vorig jaar opende EENMAAL voor het eerst haar deuren. En met succes, want dit najaar gaat EENMAAL zelfs de wereld over en zal terug te vinden zijn in onder andere Antwerpen en New York.

Maar wat is EENMAAL precies?
Nou simpel: een restaurant dat (in)gericht is op een gezelschap van… één persoon, met kwalitatief goed eten in een unieke setting. EENMAAL is opgezet door Marina van Goor vanuit de gedachte om het taboe rondom alleen zijn in een publieke ruimte te doorbreken. Niemand wil tenslotte met eenzaamheid geassocieerd worden!

Look & feel
De inrichting van het restaurant sluit helemaal aan bij het thema. Je vindt hier dan ook (hoe kan het ook anders) uitsluitend tafels voor één persoon. Vorig jaar was EENMAAL gevestigd in een leegstaand pand met industriële look & feel. Dit jaar gaat het concept een stap verder en krijgt het een heel bijzonder nieuw onderkomen bij design hotspot Lensvelt HUB in Amsterdam in samenwerking met Studio Job, die verantwoordelijk zijn voor het interieur. Met een frisse look & feel ontstaat er als het ware een geheel nieuw concept, en dat smaakt naar meer!

Benieuwd naar dit unieke experiment? Reserveren voor EENMAAL kan nu via b.kappers@lensvelt.nl Maar let op vol = vol! Een vier gangen menu kost € 35 inclusief een XXL Bloody Mary en wijn.

Je komt met 1
Je zit met 1
Je eet met 1