Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

Een kijkje in de keuken bij Hutten

Als specialist in gastvrijheidsdiensten, verbinden we onze visie op gastvrijheid steeds met de laatste ontwikkelingen. Je zou kunnen zeggen dat de kern van waar het bij gastvrijheid om draait niet verandert, maar de manieren waarop je er invulling aan kunt geven wel. Gasten moeten zich comfortabel, veilig en begrepen voelen. Dat geldt voor de gasten die we dagelijks ontvangen in onze bedrijfsrestaurants, tijdens de diverse evenementen die we organiseren en voor Hutten als bedrijf zelf. Daarbij laten we ons graag inspireren en willen we jou inspireren. We willen helpen, delen en verbinden.

Een van de manieren waarop we dat willen doen, is door Hutten open te stellen voor belangstellenden. Zo kun je vier keer per jaar terecht op onze Hutten Ideeëntuin en organiseren we workshops en rondleidingen in het Hutten Culinair Centrum in Veghel krijgen. Dit doen wij voor scholen, (potentiële) opdrachtgevers, geïnteresseerde bedrijven, maar ook voor particulieren. Wat dacht je van een workshop over 'Geluk op de werkvloer' of over vitaliteit? Of een kookles onder leiding van een van onze chefs in de grootste ambachtelijke keuken van Brabant?

Wil jij dit jaar kennismaken met Hutten en kom je graag een kijkje nemen? Neem dan contact op met gastheer Frenk van den Berg.