Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

Eerste cheque Samen Geven uitgereikt aan Hulphond Nederland

In december kregen onze samenwerkers als kerstpakket een sociaal kapitaal: geld in de vorm van punten. Met dat sociale kapitaal kunnen zij goede doelen en projecten ondersteunen via Samen Geven. Die doelen en projecten worden door samenwerkers zelf aangedragen. Inmiddels zijn er ruim veertig doelen en al meer dan tien ambassadeurs hebben hun spaardoel bereikt. Mariska Geurts, manager HR operations bij Hutten is één van hen. En dus kon er een cheque ter waarde van €750,- worden uitgereikt aan Stichting Hulphond Nederland.

Mariska riep haar collega's via Mijn Hutten, het sociale intranet van Hutten op om haar doel te ondersteunen. Via de app Samen Geven kunnen samenwerkers bestaande goede doelen steunen, maar ook zelf projecten en goede doelen aanmaken. Samenwerkers die dat doen, werpen zich op als ambassadeur van zo'n doel of project. Met een persoonlijk verhaal motiveren zij waarom ze zich betrokken voelen bij het project en waar de donaties voor worden gebruikt. In een advertentie roepen ze hun collega's op om hun goede doel of project te ondersteunen. Daarin is ook het spaardoel zichtbaar en hoeveel de ambassadeur nog moet sparen om het project financieel te kunnen steunen. En zo komen we bij Mariska die maar liefst 73 samenwerkers wist te 'ronselen' voor haar goede doel Hulphond Nederland. In korte tijd behaalde ze haar spaardoel van € 750,-.

De cheque werd op 12 februari in ontvangst genomen door Dennis Cordes op het Hutten Culinair Centrum. Voor Dennis Cordes werd die dag een receptie gehouden, omdat hij afscheid nam als General Manager van Royal Canin. Royal Canin is al sinds 2004 hoofdsponsor van Hulphond Nederland en heeft in de afgelopen tien jaar meer dan 2000 honden van gratis voeding voorzien. Hulphond Nederland is hét expertisecentrum voor het opleiden en inzetten van hulphonden voor zowel de medische als therapeutische zorg. Royal Canin sponsort de voeding voor de pups, honden in opleiding en de hulphonden die thuis bij cliënten aan het werk zijn.

Bij alles wat Hutten doet willen we van buitengewone betekenis zijn. Voor onze samenwerkers, onze opdrachtgevers en hun gasten en voor de maatschappij. Hutten gelooft erin dat we door samen te geven, van betekenis kunnen zijn voor elkaar, elkaars gezinnen en de wereld.