Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek
3 1800x600 hashc5a0644a04f79996

Envida viert het leven op twee bijzondere dagen in MECC Maastricht

Envida, een thuiszorgorganisatie in de regio Maastricht en Heuvelland, heeft met twee bijzondere evenementen haar belangrijkste doelgroepen in het zonnetje gezet. Op vrijdag 18 oktober stonden 1600 cliënten en vrijwilligers centraal tijdens een Verwenzorgconcert en de dag erna waren de 1800 medewerkers van Envida aan de beurt tijdens een groot ‘dank je wel’-feest. Bij het Verwenzorgconcert was Hutten verantwoordelijk voor inrichting, styling, eten en drinken. Bij het feest voor het gehele concept in samenwerking met haar partners MECC Maastricht, de Eventfabriek en Nr.Eins die locatie, techniek en het entertainmentprogramma verzorgden. “De maatschappelijke betrokkenheid en de no waste policy waren voor ons de reden om Hutten aan te haken. En met succes, alles was perfect geregeld,” aldus Marcia Reijnders, van de OntspanningsCommissie van Envida, die de organisatie van dit weekend in handen hadden.

Het 15-jarig bestaan van de CZ Verwenzorgprijsvraag en het 5-jarig bestaan van Envida waren de aanleiding om de krachten te bundelen voor het organiseren van het Verwenzorgconcert. Het CZ Fonds geeft al 15 jaar ieder jaar 40 verwenzorgdagen cadeau aan chronisch en ongeneeslijk zieken. Per gewonnen idee stelt het CZ Fonds € 800 beschikbaar. Tijdens het concert kregen de winnaars van de CZ Verwenzorgprijsvraag hun prijs uitgereikt.

Jij bent goud waard
Marcia: “Envida is vijf jaar geleden ontstaan uit een fusie en het was tijd de medewerkers te bedanken voor hun inzet en hen te laten merken hoe bijzonder ze zijn. Tijd voor een ‘dank je wel-feest’ dus. Dat thema lieten we overal terugkomen. Op de toegangsbandjes stond ‘Jij bent goud waard’ en we hadden daar à la Willy Wonka uit het boek Sjakie en de Chocoladefabriek ook gouden bandjes bij zitten. De mensen die zo’n bandje hadden gekregen, zetten we nog eens extra in het zonnetje; zij ontvingen het Envida Fotoboek op het podium. Ook hadden we fortune cookies met vijf verschillende bedankteksten en konden de medewerkers zelf kiezen welke nummers de band moest spelen. Om het iedereen naar de zin te maken waren er vier thema’s in vier ruimtes uitgewerkt waar we ook met het eten en de inrichting op aansloten. Ik kijk tevreden terug. Het was het mooiste personeelsfeest ooit! ”

Michiel Wijnstroom, teamleider Sales & Support bij Hutten: “Dat is natuurlijk prachtig om te horen. Vanaf het begin was het een leuke en fijne samenwerking met de OntspanningsCommissie van Envida. We sloten als bedrijven met ons gedachtengoed erg op elkaar aan. Door met de juiste professionele partners samen te werken resulteerde dit in twee grandioze feestdagen.” 

Benieuwd wat Hutten Meetings & events voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan eens contact op met Michiel: michiel.wijnstroom@hutten.eu.