Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

Foodcafé T-Square nieuwe ontmoetingsplek op Strijp-T

In de compleet gerenoveerde voormalige Philipsfabriek (gebouw TQ) op Strijp-T in Eindhoven is sinds september foodcafé T-Square open. “Een ontmoetingsplek voor iedereen, dus niet alleen voor de mensen die hier werken,” zegt Horecamanager Erik Bastiaansen. “T-Square staat garant voor lekker, vers en puur eten en drinken en oprechte aandacht voor de gasten. Elke dag stellen we met veel enthousiasme ons buffet samen met frisse salades, verrassende sandwiches en smaakvolle soepen. We hebben er heel veel zin in om mensen van ontbijt tot borrel een bruisend moment te laten ervaren.” 

T-Square noemt zich foodcafé en is elke dag vanaf 8.00 uur open voor een smaakvol ontbijt of heerlijke kop echte koffie. Tijdens de lunch staan er dagelijks andere gerechten op het menu. Vers, verantwoord en verrassend zijn daarbij de sleutelwoorden. Bovendien proef je zo het beste uit het seizoen. Om vers en puur laagdrempelig en aantrekkelijk te maken heeft T-Square voordelige combi-deals en een koffiestrippenkaart voor de espressobar. Erik Bastiaansen: “T-Square is een initiatief van Hutten en heeft daarmee een duidelijke visie als het gaat om goed eten en drinken. We hebben veel ervaring, zo serveren we in meer dan 180 bedrijfsrestaurants dagelijks een duurzame en gevarieerde lunch. We zijn ervan overtuigd dat puur en echt eten en drinken ervoor zorgen dat je jezelf fitter en gelukkiger voelt. Zo zorg je ervoor dat je geen energiedip(s) krijgt en je batterij opgeladen blijft tot het eind van de dag. Wij zitten vol ideeën en zijn steeds bezig om voeding gezonder en lekkerder te maken. En die passie willen we graag met onze gasten delen.” 

Van vergadering tot borrel
Naast ontbijten en lunchen kun je bij T-Square flexwerken, een drankje met een vriend(in) drinken of een vergadering met zakenrelaties houden. Voor vergaderingen zijn er twee zalen, de Anton Philips zaal met 20 plaatsen en de Frits Philips zaal met 12 plekken. Wie liever in het eigen kantoor vergadert, kan gebruikmaken van de eten & drinken service of speciale vergaderarrangementen. En dan is er natuurlijk nog de gelegenheid om te borrelen of een event te organiseren bij T-Square. Erik Bastiaansen: “We hebben de beschikking over een prachtig terras aan de achterzijde, waar desgewenst bedoeïenen tenten kunnen worden geplaatst. Een gin tonic avondje gecombineerd met een barbecue voor je collega’s behoort dus ook tot de mogelijkheden. We zijn nu een paar weken geopend en er is al veel vraag naar onze events. We zijn hierin maximaal flexibel: voor speciale gelegenheden blijven we langer open en zijn we ook in het weekend beschikbaar. Bovendien hebben we de mogelijkheid om het dakterras te huren voor een event.” 

Link met Philipsverleden
De renovatie van de voormalige Philipsfabriek is uitgevoerd door Geva Vastgoed. Bij de inrichting van T-Square is een duidelijke link gelegd met het verleden van de Philips fabriek. Zo kregen buffet en bar de vorm van een gloeilamp. “Onze gasten moeten zich op hun gemak voelen bij T-Square. Naast de persoonlijke aandacht, dragen de karakteristieke inrichting, de link met het verleden van de Philipsfabriek en natuurlijk het gezellige terras aan de achterzijde daar hopelijk aan bij.” 

Kom tijdens de Dutch Design Week
Ga je deze week naar de Dutch Design Week, dan is dit het moment om kennis te komen maken. Gelegen tussen Van Berlo en de Fontys Hogeschool is T-Square een prima uitvalsbasis voor een rustmoment tijdens alle bruisende activiteiten. We zien je graag!

Telefoon:  0413 - 75 20 20
Mail: sales@hutten.eu.
Site: www.hutten.eu/strijp-t