Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

Gasten ontspannen bij Liander

Het is altijd een spannend moment als we bij een nieuwe opdrachtgever aan de slag gaan in het bedrijfsrestaurant. Wij willen van betekenis zijn, de gasten verzorgen met de beste gastvrijheid en het lekkerste verse eten en drinken. Maar wat vinden de gasten er zelf van, zijn ze tevreden? Dit jaar mochten we al 32 nieuwe locaties opstarten. Van Groningen tot Limburg, kleine en grotere. Een daarvan is Liander. De netbeheerder, met een kantoor in het Gelderse Duiven, opende een paar weken geleden in haar compleet vernieuwde kantoorlocatie een bedrijfsrestaurant, dat de naam 'Ontspanning' draagt.

Liander zorgt er dagelijks voor dat veel Nederlanders gebruik kunnen maken van gas en elektriciteit. De naam van het nieuwe restaurant is daar ook van afgeleid. Daarnaast hebben ook alle zalen en vergaderruimtes een naam gekregen die verwijst naar de core business van Liander en haar moederbedrijf Alliander. En zo ook het bedrijfsrestaurant. Dat moet de plek zijn waar de gasten even tot rust kunnen komen en hun accu kunnen opladen om vervolgens weer vol energie aan de slag te gaan. Daarvoor kunnen zij ook terecht bij de espressobar Watt's On.

Eerste kennismaking

Op maandag 31 augustus maakten de medewerkers van Liander voor het eerst kennis met het nieuwe bedrijfsrestaurant en de espressobar. De gasten kunnen bij ons terecht voor dagverse producten die ter plaatse worden bereid. Daarin speelt het huislabel van Hutten, De Guijt, een belangrijke rol. We werken met verse producten omdat we willen dat onze gasten op een verantwoorde manier kunnen genieten van een heerlijke lunch.

De eerste kennismaking was ook voor ons als samenwerkers van 'Ontspanning' even spannend. Natuurlijk waren we een beetje zenuwachtig. We hebben hard gewerkt om alles op tijd af te krijgen en dan hoop je ook dat de gasten het zullen waarderen. Uit de eerste reacties kan ik opmaken dat dat laatste wel goed zit. We hebben een enquête gehouden en daaruit blijkt dat we een goede start hebben gemaakt. Tweederde van de gasten noemt de gastvrijheid van onze samenwerkers uitstekend en ook op kwaliteit en presentatie scoren we bij meer dan de helft van de gasten een 'zeer goed'. Het geeft ons in ieder geval een goed gevoel en wij gaan er de komende tijd alles aan doen om het onze gasten nog verder naar hun zin te maken. Feedback blijft welkom en we blijven de bevindingen van onze gasten monitoren. Zo kunnen we ons blijven verbeteren.

Leendert Jan Mulder is locatieverantwoordelijke bij Liander. En ook het aanspreekpunt voor het organiseren van bedrijfslunches en borrels. Voor meer informatie neem contact op met leendertjan.mulder@hutten.eu.