Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

Gasten uit India verrast bij Planon

Hoe leuk, dit bericht kwam op ons sociale intranet Mijn Hutten voorbij. Echt gaaf om te zien hoe onze samenwerkers overal in het land op hun manier van betekenis willen zijn. Lees je mee?

'Bij Planon in Nijmegen verblijven twee maanden lang Indiase gasten. Om elkaars cultuur wat beter te leren kennen en de gasten zich thuis te laten voelen in Nederland, hebben wij actie ondernomen! Samen met zijn collega's Omar Houssain en Fong Yee Wong heeft Erwin Schneiders van Liberty Global maar liefst drie verschillende rijkelijk gevulde maaltijden bereid! De eerste bestond uit Lamb Madras, Bombay Aloo en Masoor Dal, de tweede was Chicken Biryani, Vegetarische Curry en Matter Puneer en de derde was een Fish Curry, met Eggplant Bhajee en Aloo Mattee. We hebben iedereen flink kunnen verrassen met deze spannende namen. De Indiase gasten kwamen zelfs voor een tweede keer opscheppen, dat is een compliment. Ook de Nederlandse collega's hebben genoten van de maaltijden. Dit alles in het kader van samenwerken, erg leuk!'

Dank je wel Brenda van der Veen, Larissa van Hall en Marga Marinussen voor jullie leuke spontane actie! Wij delen dit dit soort spontane acties van onze samenwerkers graag.

Wist jij dat Hutten letterlijk een wereldkeuken heeft? We hebben koks afkomstig uit verschillende landen in dienst. Samen koken zij 37 nationaliteiten. Wat is jouw favoriete internationale gerecht?